News

Copiii lui Gheorghe Dincă au trecut prin fața casei tatălui lor în ziua în care a fost ucisă Alexandra Măceșanu

04.09.2019 | 16:07
Copiii lui Gheorghe Dinca au trecut prin fata casei tatalui lor in ziua in care a fost ucisa Alexandra Macesanu
Copiii lui Gheorghe Dincă au trecut prin fața casei părinților lor în ziua când a fost ucisă Alexandra Măceșanu *foto: adevarul.ro

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat că pe 24 iulie, când tatăl său a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, a fost în trecere prin Caracal, dar nu a oprit la casa familiei sale întrucât se grăbea. Daniela Dincă era în mașină alături de fratele său, Dan, dar și de o colegă de muncă din Arad. Cei trei le-au povestit anchetatorilor că în ziua de 24 iulie s-au deplasat către Dăbuleni să cumpere niște puieți de nuc.

Daniela Dincă a anunțat că a trecut prin fața casei în ziua când a fost omorâtă Alexandra

Daniela Dincă a susţinut în faţa anchetatorilor că la ora 10.00 ar fi trecut prin faţa casei tatălui său, dar nu a oprit pentru că se grăbea. „Declar că în dată de 24.07.2019, în jurul orelor 10.00 dimineaţa, eu împreună cu fratele meu Dincă Gheorghe Daniel şi numita Diaconu Andreea, în timp ce ne aflăm autoturismul firmei unde lucrez, întorcându-ne din localitatea Dăbuleni, am trecut pe stradă unde tatăl meu are domiciliu, respectiv stradă Craiovei”, a menţionat fiica lui Dincă. De asemenea, și fratele său, Dan, a susținut același lucru. Mai mult, acesta a spus că a văzut doi vecini cum ieșeau din curtea lui Gheorghe Dincă în acea zi.

Vecinii au negat însă această variantă: „Exclus aşa ceva. De ce mint? N-am fost acasă la Dincă în ziua aia, la ora aia nici nu era acasă, a venit după vreo jumătate de oră, a băgat repede maşina în curte şi n-a vrut să mă ajute să meargă să iau nişte grâu, deşi aşa îmi promisese. A zis că are treaba”, a declarat Victor (Vică) Mieila, unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă, potrivit adevarul.ro.

Copiii lui Gheorghe Dincă au trecut prin fața casei părinților lor în ziua când a fost ucisă Alexandra Măceșanu
Copiii lui Gheorghe Dincă au trecut prin fața casei părinților lor în ziua când a fost ucisă Alexandra Măceșanu *foto: Pro Tv

Ce au căutat în zonă copiii lui Gheorghe Dincă

Fermierul din Dăbuleni la care au ajuns copiii lui Gheorghe Dincă în ziua crimei susține că a recunoscut-o pe Daniela Dincă de la televizor:

„Au venit două doamne la fermă noastră. Ştiu sigur că nu era dimineaţa la prima oră pentru că noi nu venim atât de devreme. Era în jur de ora 10.00. Au spus că vor să cumpere 5.000 de puieţi de nuc, că vor să facă o plantaţie la Arad pe fonduri europene. Le-am spus că n-am pe stoc atâţia puieţi, mi-au zis să fac un inventar, că le plac, că sunt de calitate şi cumpără tot. A rămas că ne auzim la telefon, dar n-au mai dat niciun semn de viaţă. După aceea, când a izbucnit scandalul, am văzut-o pe fiica lui Dincă la televizor şi am recunoscut-o”, a declarat și George Iancu, patronul fermei din Dăbuleni.