News

Copil de 7 ani lovit de mașina de poliție chiar pe trecerea de pietoni! Ce a spus polițistul

27.08.2019 | 19:10
Copil de 7 ani lovit de masina de politie chiar pe trecerea de pietoni Ce a spus politistul

Un copil a fost lovit de mașina poliției, chiar pe trecerea de pietoni! Polițistul a dat vina pe copil, imediat după incidentul din orașul vasluian Negrești, iar colegii săi îl susțin!

Copil lovit de mașina de poliție chiar pe trecerea de pietoni

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, minorul în vârstă de 7 ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, în fugă, iar poliţistul aflat la volanul maşinii a frânat, însă nu a putut evita impactul.

“Prin apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că în oraşul Negreşti a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism al Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Negreşti. Colegul aflat la volanul maşinii de plasa la Vaslui, la sediul IPJ, iar în zona centrală a oraşului a acroşat un minor în vârstă de 7 ani, despre care a declarat că s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, dar în fugă.

Copil lovit de masina politiei pe trecerea de pietoni
Copil lovit de masina politiei pe trecerea de pietoni

Polițistul a spus că minorul a fugit pe trecerea de pietoni

A afirmat că a frânat, la locul producerii evenimentului existând urme de frânare, dar nu a putut evita impactul. Imediat după producerea incidentului, copilul a fugit, fiind probabil speriat. Poliţistul a alergat după el, l-a găsit, iar minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Copilul era conştient, prezenta câteva escoriaţii la genunchi”

, au declarat pentru Agerpres, reprezentanţii IPJ Vaslui.

Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar șoferul va suporta rigorile legii, dacă va fi găsit vinovat.