Copos n-a plecat! Acum face locuinţe la ProRapid!

Rapidiştii continuă să aibă parte de şicane din partea lui George Copos, fostul acţionar al giuleştenilor, deşi au trecut mai mult de două luni din momentul în care acesta a decis să se...
16.09.2013 | 19:18
Copos na plecat Acum face locuinte la ProRapid

Rapidiştii continuă să aibă parte de şicane din partea lui George Copos, fostul acţionar al giuleştenilor, deşi au trecut mai mult de două luni din momentul în care acesta a decis să se retragă, cel puţin la nivel declarativ, din funcţia de acţionar majoritar al formaţiei feroviare. FANATIK dezvăluia în urmă cu două săptămîni, în exclusivitate, chinurile prin care sînt nevoiţi să treacă juniorii ca să evolueze în tricoul Rapidului, aceştia fiind nevoiţi să se antreneze cîte două grupe pe o jumătate de teren, iar accesul în vestiare pentru a se schimba le era interzis.

Conform surselor FANATIK, situaţia prin care sînt nevoiţi să treacă juniorii este cauzată de  faptul că George Copos şi-a rezervat, la plecarea din Grant, dreptul de proprietate asupra unei părţi din baza de antrenament de la ProRapid, locul pe care fostul acţionar are acte fiind compus din terenurile de antrenament ale juniorilor şi vestiarele aferente. Situaţia a fost clarificată săptămîna trecută, cînd noii acţionari şi Copos au semnat un contract de închiriere al acelor terenuri pînă la anul, cînd patronul ANA Holding va începe dezvoltarea unui ansamblu rezidenţial.

Noul ProRapid, cu 50% mai mic

 “Copos încă ţine legătura cu noii acţionari ai Rapidului, nu se poate dezlipi de acest club”, au dezvăluit surse din cadrul clubului feroviar. Aceleaşi surse au dezvăluit şi modul în care au decurs negocierile dintre Adrian Zamfir şi George Copos: “A trecut ceva timp pînă cînd Copos a decis să închirieze timp de un an cele două terenuri de antrenament. A fost convins recent, iar după meciul cu ACS Berceni, fostul finanţator l-a sunat pe Zamfir ca să semneze actele, dar pînă în vara anului 2014, cînd urmează să ridice un ansamblu de clădiri, chiar lîngă terenul de antrenament al echipei mari. Suma care va fi virată lunar în conturile lui Copos nu o ştiu decît părţile implicate”. Astfel, după noile planuri, ProRapid va fi redus semnificativ, cu aproximativ 50% din suprafaţa actuală a bazei de antrenament.

 

Tags: