Fotbal intern

Coregrafie 3D la FCSB – CFR Cluj! “Istoria continuă cu noi!” Video

Coregrafie 3D la FCSB  CFR Cluj Istoria continua cu noi Video

Coregrafie 3D la FCSB – CFR Cluj, meciul disputat în etapa a 7-a a playoff-ului Ligii 1 Betano – vezi detalii aici.Nu mai puţin de 30.000 de suporteri sunt prezenţi la meciul de pe “Arena Naţională”, iar ultraşii din “Peluza Roş-albastră” au pregătit o coregrafie specială pentru duelul cu CFR Cluj. VEZI VIDEO MAI JOS!

În momentul în care cele două formaţii au ieşit pe teren pentru startul meciului, ultraşii de la “Peluza Roş-Albastră” au afişat un banner cu mesajul: “Istoria continuă cu noi!” Mai mult, aceştia au afişat mai multe steguleţe în culorile “roş-albastre”, iar în mijlocul peluzei a apărut un ultraş cu număru 27, care înseamnă că FCSB ar urma să ajungă la titlul cu numărul 27 dacă va trece cu brio peste meciul cu CFR Cluj şi va termina pe locul 1 actualul sezon.

Rivalii au aflat coregrafia 3D de la FCSB – CFR Cluj

Coregrafia 3D a celor de la FCSB este prima de acest fel făcută de ultraşii de la “Peluza Roş-Albastră”. Totuşi,  fanii FCSB-ului nu au putut ţine ascunsă coregrafia până la ora meciului, deoarece pe internet a apărut o imagine din timpul unei repetiţii şi se ştia ce pregătesc “roş-albaştrii” – vezi detalii aici. 

Tags: