Fotbal intern

Coregrafie de senzaţie la Petrolul – ASU Poli 2-0! Ce au afişat fanii ploieşteni în peluză! Foto

16.09.2018 | 21:01
Coregrafie de senzaţie la Petrolul - ASU Poli 2-0

Fanii ploieşteni au realizat o coregrafie de senzaţie la meciul Petrolul – ASU Poli Timişoara 2-0, partidă programată în etapa a 7-a din Liga 2. Suporterii din “Peluza Latină” au decis să marcheze împlinirea a cinci ani de la înfiinţarea grupului cu un adevărat show.

În timpul meciului Petrolul – ASU Poli Timişoara 2-0, fanii au afişat o coregrafie specială 3D, în care au apărut patru clădiri simbolice din Ploieşti şi clovnul Pennywise din romanul IT al lui Stephen King, acesta fiind simbolul temerii şi al fricii.

Coregrafie de senzaţie la Petrolul – ASU Poli 2-0, meci decis în prelungiri

Chiar dacă au avut parte de coregrafie senzaţională, jucătorii Petrolului au obţinut cu greu victoria în faţa celor de la ASU Poli Timişoara, scor 2-0. Golurile au fost marcate în prelungirile partidei de Laurenţiu Marinescu, în minutul 90+2, şi Alexandru Saim, în minutul 90+4.

“De curând s-au împlinit 5 ani de la înființarea Peluzei Latine, celebrată printr-o coregrafie care arată că Ploieştiul nu a cedat niciodată în fața oricărui adversar, ba din contră a provocat teamă şi frică celor care au încercat să suprime un oraş în care fenomenul ULTRAS e pus la mare preţ. Coregrafia a fost reprezentată de patru cladiri simbolice ale oraşului Ploieşti (Catredala, Muzeul Ceasului, Palatul Culturii şi Halele Centrale), din spatele lor ridicându-se un personaj (Clovnul Pennywise) din celebrul roman “IT” al lui Stephen King, el fiind simbolul temerii şi al fricii. Înainte Latini, înainte ULTRAŞI!”, a fost anunţul postat pe Facebook de fanii din Peluza Latină.

Coregrafie de senzaţie la Petrolul - ASU Poli 2-0
Coregrafie de senzaţie la Petrolul – ASU Poli 2-0