Advertorial

(P) Corida nu a fost niciodată mai profitabilă, vino alături de Dan Capatos de la 21 și vei vedea de ce!

Este joi și ca de fiecare dată ne vedem de la ora 21, live pe canalul YouTube Superbet pentru o nouă ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos”. Participă la show și întrebările tale pot fi alese.
19.05.2022 | 15:24
P Corida nu a fost niciodata mai profitabila vino alaturi de Dan Capatos de la 21 si vei vedea de ce

Este joi și ca de fiecare dată ne vedem de la ora 21, live pe canalul YouTube Superbet pentru o nouă ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos”. Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Jocul zilei, Wild Toro 2, este unul care te va încânta cu siguranță. Cu o grafică foarte specială și muzică spaniolă te transpune în atmosfera unei coride adevărate și îți dă un plus la bucuria jocului și a câștigurilor. Oferă multă acțiune și o grămadă de funcții speciale pe care urmează să le descoperim împreună alături de Dan.

Se joacă pe o tablă de 5 role cu 5 linii, cu funcții care extind tabla până la maximum 8 linii și 502 combinații de plată. Premiul maxim este de 5.000.000 de lei, adică 10.000 x Miza de Joc, pe miza maximă de 500 de lei.

Are 3 simboluri cu acțiune specială în timpul jocului, Wild Toro II care este Wild, Toro care este Walking Wild și Matador, care poate fi negru, argintiu sau auriu.

Simbolul Matador declanșează Expanding Reels, care crește dimensiunea tablei cu fiecare Matador aterizat pe Role. El declanșează și funcția de Respin care este activă cât timp Matadorul se află pe tablă. La fiecare spin, el se deplasează spre stânga până când iese complet de pe spațiul de joc, Matadorul de aur are atașat un multiplicator care crește la fiecare mutare a sa spre stânga.

Toro poate apărea doar pe rola 5 și se deplasează spre stânga lăsând în urma lui simboluri Wild. El acordă respinuri până când iese de pe tablă, iar Wildurile lăsate în urmă sunt sticky în toată această perioadă. Funcția Toro Goes Berserk înseamnă că Toro se deplasează și învinge simbolurile Matador de pe tablă, lăsând peste tot în urma să simboluri Wild și preluând multiplicatorul de la Matador. Multiplicatorul preluat va mări premiile în toate combinațiile plătitoare din care face parte.

Wild Toro 2 are și funcția de cumpărare denumită X-iter, funcție originală a celor de la Elk, producătorii slotului, care pentru prețuri diferite acordă 5 posibile Speciale – 1. 100% Win, 2. Sticky Wilds, 3. Bonus, 4. Big Bonus, 5. SuperBonus – toate acordând câștiguri garantate. Astfel, slotul poate fi jucat numai cu spinuri câștigătoare, înlăturând total spinurile goale din experiența jucătorului. Tare, nu?

Vom descoperi împreună aceste super speciale și ce câștiguri poate să aducă fiecare, pentru că Dan va avea grijă să le cumpere pe fiecare dintre ele în timpul sesiunii de joc. Iar pe cele mai profitabile le va cumpăra chiar de mai multe ori. Stay Tuned!

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei pentru jocul zilei, Wild Toro 2. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus, ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi, iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#WildToro2 #Elk #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil