Sport

Corinna Schumacher, control total în viaţa fostului campion mondial

29.04.2018 | 16:35
Corinna Schumacher control total in viata fostului campion mondial
Soția lui Schumacher, achiziție de clasă! Corina Schumacher a cumpărat vila lui Florentino Perez din Mallorca
ADVERTISEMENT

Corinna Schumacher este cea care deţine un control total în ceea ce priveşte viaţa fostului campion mondial de Formula 1. Practic, nimic nu mişcă în casa familiei Schumacher fără ştirea şi fără aprobarea soţiei celui care are în palmares şapte titluri mondiale. Două cu Benetton şi cinci cu Ferrari, record absolut în acest sport.

Cel care a dezvăluit rolul cheie al Corinnei Schumacher este fsotul pilot Luca Badoer, care a activat în cadrul scuderiei Ferrari. Badoer însă a rezistat la absolut toate asalturile mass-media, unele deosebit de tentante din punct de vedere financiar şi a decis să respecte dorinţa soţiei lui Michael, de a nu dezvălui absolut nimic legat de starea sănătăţii acestuia.

ADVERTISEMENT

Luca Badoer respectă decizia Corinnei Schumacher

Michael Schumacher se află la locuinţa sa din Elveţia sub atenta îngrijire a unei echipe de neurologi, după ce a suferit un grav accident în decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie dintr-o staţiune din Franţa. S-a lovit la cap şi a stat luni de zile în comă, de multe ori o comă indusă de medici. După ieşirea din comă se află în Elveţia, dar nu există nici o informaţie despre ameliorarea stării sale de sănătate, familia păstrând o discreţie totală.