Fotbal intern

Cornel Dinu îl critică pe Florinel Coman. “Nu i-aş da voie să îl privească pe Mbappe!”

09.10.2018 | 15:02
Cornel Dinu il critica pe Florinel Coman Nu ias da voie sa il priveasca pe Mbappe

După ce FCSB a fost învinsă de Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari, Cornel Dinu l-a luat la ţintă pe Florinel Coman şi l-a criticat dur pe fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Kylian Mbappe, vedeta celor de la PSG.

Deşi Gigi Becali speră să încaseze sute de milioane de euro dintr-un viitor transfer al lui Florinel Coman la o echipă din străinătate, Cornel Dinu l-a desfiinţat pe atacantul în vârstă de 20 ani de la FCSB pentru evoluţiile sale din ultimele meciuri.

Florinel Coman, criticat de Cornel Dinu pentru evoluţiile de la FCSB

Coman, săracul, s-a născut obosit. Nu va ajunge niciodată nici să se uite… Eu nu i-aş da voie să îl privească pe Mbappe! Nu are nicio legătură cu el, mai ales după ce a dat patru goluri acum şi ce a făcut prin teren, a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

În meciul disputat de FCSB contra celor de la Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, Florinel Coman a fost ţinut pe banca de rezerve până în minutul 84. Acesta a intrat în locul lui Florin Tănase, dar nu a avut reuşite pe finalul partidei de pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

Florinel Coman înceară să prindă un balon într-un meci disputat de FCSB pe teren propriu
Florinel Coman alergând după un balon într-un meci al FCSB-ului

3.000.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Florinel Coman

Cotat de site-urile de specialitate la 1,7 milioane de euro, Florinel Coman a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2022. În tricoul vicecampioanei României, atacantul a jucat în 44 de meciuri, a oferit 9 pase decisive şi a dat 11 goluri. Gigi Becali l-a cumpărat pe Florinel Coman de la FC Viitorul Constanţa cu suma de 3.000.000 de euro,

Florinel Coman a debutat pentru echipa naţională a României U21 pe 24 martie 2017 într-un meci amical pierdut de “tricolori” cu Rusia, scor 1-5, pe stdionul “Marbella Football Center”.

*200.000.000 de euro este clauza lui Florinel Coman de la FCSB