Fotbal intern

Dinu, răspuns dur: “Lupu statea cu sticla de vin lângă piciorul mesei!”

Cornel Dinu nu a rămas deloc dator lui Danut Lupu după ce fostul internaţional a mărturisit că între "Procuroul" şi Mircea Lucescu a fost diferenţă. "Dinu, dacă-l scoţi la tablă, e mai bun...
25.10.2017 | 00:03
Dinu raspuns dur Lupu statea cu sticla de vin langa piciorul mesei

Cornel Dinu nu a rămas deloc dator lui Danut Lupu după ce fostul internaţional a mărturisit că între “Procuroul” şi Mircea Lucescu a fost diferenţă. “Dinu, dacă-l scoţi la tablă, e mai bun ca Mircea Lucescu, la teorie. Dar nea Cornel e înfumurat, nu poţi vorbi cu el. Nea Mircea e pedagog, e ca un tată. Dacă-i spuneai că te doare ceva, te lua de gât să vadă ce ai. Dinu zicea: «Te doare? Du-te la baie».

Când am venit la Rapid, mă mai dădeam şi eu lovit. Dar Lucescu ştia cum să mă motiveze. Mă lua şi-mi ziceai «Uite, îi vezi pe ăia că nu pot nici să stea în ghete? Ei mai pot face două ture. Tu nu poţi». Şi mă făcea să alerg. Făceam trei ture, doar ca să nu-l mai aud că zice că nu pot. Era un bun pedagog. În Liga 1 trebuie să fii pedagog. Ce să mai antrenezi la un jucător de 26 de ani? Doar trebuie să-l faci să dea tot ce are mai bun”, a spus Lupu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cornel Dinu nu l-a iertat pe Lupu

Însă replica lui Cornel Dinu nu s-a lăsat deloc aşteptată, iar fostul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit amănunte din trecutul fotbalistic al Dănuţ Lupu. “Iar în ’99, deşi nu l-am acceptat, pentru că aveam o ordine la echipă şi nu mi-o putea tulbura, l-am luat totuşi în cantonamentul din Franţa, de probă. L-am slăbit 9 kilograme în 10 zile. La venire şi-a uitat paşaportul pe căruciorul de la aeroport, iar apoi nu respecta ieşirea la încălzire, cu 35 de minute înainte de ora de joc.

A mers şi mai departe când i s-a oferit o primă pentru victoria cu Laussane şi i-a aruncat banii în faţă lui Tică Dănilescu. Iar ca să pună capac la toate, în ultimele zile, masorul Pantilie, speriat că n-a văzut aşa ceva la echipa mea, mi-a spus că a agăţat încă vreo trei ca să joace poker, având lângă piciorul mesei o sticlă de vin. La întoarcere, reuşiţii mei conducători mi-au spus că n-am ce sa fac şi trebuie să-l accept. Tot ei, după vreo două luni, când au văzut ce a făcut dupa meciul de la Alaves, mi-au spus că nu se mai poate şi l-au retras”, a spus Dinu pentru Gazeta Sporturilor.