Life

Cornel Ilie a recunoscut că iubește din nou. Ce s-a întâmplat cu el și Lidia Buble la filmări

30.10.2020 | 19:21
Cornel Ilie a recunoscut ca iubeste din nou Ce sa intamplat cu el si Lidia Buble la filmari
Cornel Ilie a dat detalii despre legătura lui cu Lidia Buble
ADVERTISEMENT

Cornel Ilie a dat cărțile pe față și a recunoscut că iubește din nou, după divorțul marcat cu doar câteva luni în urmă.

Solistul trupei Vunk a recunoscut că în viața lui există o persoană specială. De ceva vreme, odată cu lansarea piesei “Vino, du-te”, alături de Lidia Buble, fanii celor doi i-au întrebat de foarte multe ori dacă formează un cuplu. Vedetele au avut și gesturi care le-au trădat apropierea, chiar dacă susțineau că nu îi leagă nimic amoros.

ADVERTISEMENT

Cornel Ilie a divorțat recent de Eliza, cea cu care are și doi copii. Artistul a fost de părere că acest pas le-a adus mai multă liniște, dar și mai multă înțelepciune.

Cornel Ilie a explicat ce s-a întâmplat între el și Lidia Buble. Solistul a recunoscut că iubește după divorț

Cornel Ilie și Lidia Buble și-au pus fanii pe jar imediat după ce și-au lansat împreună și un videoclip, în care au jucat rolurile unor îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, solista s-a despărțit în lunile de vară din acest an de prezentatorul Răzvan Simion. Cei doi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul de la noi. De aceea, ruptura a venit ca un adevărat șoc pentru cei care îi apreciază.

Cornel Ilie a oferit detalii neștiute despre legătura lui cu Lidia Buble. În mod clar între cei doi a existat o apropiere, însă doar pe parcursul filmărilor pentru videoclipul lor. Artistul a susținut că în viața lui există o persoană specială, dar că nu formează un cuplu cu Lidia Buble, așa cum poate și-ar fi dorit mulți dintre fani să audă.

ADVERTISEMENT

”Da. Există cineva special în viața mea.”, a susținut Cornel Ilie, potrivit celor de la redactia.ro.

Cornel Ilie a recunoscut că iubește din nou. Ce s-a întâmplat cu el și Lidia Buble la filmări
Cornel Ilie a dezvăluit ce se întâmplă între el și Lidia Buble

”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine”, a mai povestit solistul din trupa Vunk.

ADVERTISEMENT

”Nu mă deranjează afirmațiile, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net.”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT