Fotbal international

Coșmar fără sfârșit! Vlad Chiricheș s-a accidentat din nou. FANATIK vă dezvăluie pe cine poate lua Contra în locul său

14.03.2019 | 23:59
Cosmar fara sfarsit Vlad Chiriches sa accidentat din nou FANATIK va dezvaluie pe cine poate lua Contra in locul sau

Abia refăcut după accidentarea suferită în toamnă în partida România – Muntenegru, Vlad Chiricheș s-a accidentat din nou, de această dată într-un meci jucat pentru Napoli în Europa League. 

Vlad Chiricheș s-a accidentat din nou

Românul a suferit o contractură în minutul 77 al disputei Salzburg – Napoli, contând pentru manșa retur din optimile de finală ale Europa League. A fost meciul din acest sezon cu cele mai multe minute jucate de căpitanul naționalei României. Prestația sa nu a fost deloc bună însă, românul greșind la ambele goluri înscrise de Salzburg. Exceptând meciul cu Salzburg, Chiricheș mai jucase 45 de minute în Serie A și alte 56 de minute în Europa League.

Chiar dacă a ieșit pe picioarele sale, Chiricheș a fost vizibil afectat de durere și va rata mai mult ca sigur duelurile pe care România le va disputa în preliminariile EURO 2020 pe 23 și 26 martie cu Suedia, respectiv Insulele Feroe. FANATIK dezvăluie că selecționerul Cosmin Contra are de gând să-l cheme la lot în locul lui Vlad Chiricheș pe Mihai Bălașa, de la FCSB.

Mihai Balasa va fi convocat la lot in locul lui Vlad Chiriches, daca acesta nu-si revine
Mihai Balasa va fi convocat la lot in locul lui Vlad Chiriches, daca acesta nu-si revine

Deși a fost convocat de patru ori la prima reprezentativă în 2018, Bălașa a fost unul dintre cei mai criticați jucători de către patronul Gigi Becali pe parcursul actualei stagiuni, fundașul fiind criticat inclusiv după duelul pierdut de FCSB în runda precedentă cu Viitorul.

Vlad Chiricheș (29 ani) are 54 de selecții la echipa națională. În ultimii doi ani la Napoli a jucat numai zece meciuri oficiale însă, atât din cauza accidentărilor, cât și din pricina concurenței. De altfel, fundașul nu a mai prins cel puțin 20 de meciuri pe teren în campionat din perioada când evolua pentru FCSB, în sezonul 2012/13.

România este obligată să termine grupa de calificare la EURO 2020 cel puțin pe locul 2, după ce nu a reușit să-și câștige grupa din Liga Națiunilor.