Fotbal intern

Cosmin Contra a decis deja cine va fi înlocuitorul lui Țucudean la lot! Pe cine a ales selecționerul

16.03.2019 | 20:19
Cosmin Contra a decis deja cine va fi inlocuitorul lui Tucudean la lot Pe cine a ales selectionerul

George Țucudean s-a accidentat chiar înaintea meciului Viitorul – CFR Cluj și va rata totodată și primele două meciuri pe care România le va disputa la finele acestei luni cu Suedia și cu Insulele Feroe în preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra a decis deja cine va fi înlocuitorul lui Țucudean

Selecționerul Cosmin Contra nu a stat prea mult pe gânduri și i-a ales deja înlocuitorul lui Țucudean. Astfel, site-ul frf.ro anunță că Andrei Ivan a fost chemat la lot.

„A avut o recidivă la o contractură, la antrenamentul de aseară. El a jucat accidentat mai multe meciuri. Vom face eforturi ca el să revină, dacă nu la primul joc cu Astra, măcar la derby-ul cu Craiova. Teoretic, ar putea rata și jocul cu FCSB, însă vom face eforturi pentru a-l recupera mult mai repede. Acum vine această pauză de două săptămâni” – a spus Daniel Stanciu la Digisport

Andrei Ivan a fost convocat de Cosmin Contra
Andrei Ivan a fost convocat de Cosmin Contra

Atacantul în vârstă de 22 de ani de la Rapid Viena a evoluat în 32 de partide în acest sezon pentru gruparea austriacă, dar nu are cifrele de partea sa, marcând numai trei goluri și oferind un assist. Ivan a fost însă om de bază pentru naționala U21, alături de care s-a calificat la Campionatul European după 20 de ani de absență.

În comparație, George Țucudean este cel mai prolific atacant român în acest sezon. Atacantul evaluat la trei milioane de euro a marcat 19 goluri în 31 de meciuri și este golgheterul la zi în în Liga 1 Betano, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu un sezon.

În plus, Țucudean a fost de multe ori decisiv și pentru prima reprezentativă a României. Acesta a marcat golul de 2-2 în remiza obținută de România în Serbia, dar și unicul gol al victoriei din Muntenegru, ambele partide având loc în Liga Națiunilor.

Contra îl pierduse recent și pe Vlad Chiricheș, locul său fiind luat de Ionuț Nedelceau.