Fotbal intern

EXCLUSIV. Alibec, exclus şi de la naţională? Ce spune Contra!

Denis Alibec a fost exclus de Nicolae Dică din lotul lui FCSB, după ce atacantul de 26 de ani a avut o ieşire nervoasă la finalul meciului cu FC Voluntari de vineri seara. Anunţul a fost făcut...
14.10.2017 | 20:50
EXCLUSIV Alibec exclus si de la nationala Ce spune Contra

Denis Alibec a fost exclus de Nicolae Dică din lotul lui FCSB, după ce atacantul de 26 de ani a avut o ieşire nervoasă la finalul meciului cu FC Voluntari de vineri seara. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, patronul vicecampioanei României – VEZI AICI DETALII. 

Contact de FANATIK.RO, Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat că nu ştia nimic despre excluderea lui Denis Alibec din lotul FCSB. Antrenorul de 41 de ani a precizat că nu se află în România şi că nu doreşte să intervină în problemele interne ale echipei antrenate de Nicolae Dică. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mesajul lui Cosmin Contra pentru Denis Alibec

“Eu nu ştiu nimic de scandalul dintre Denis Alibec şi Steaua pentru că sunt în Spania şi nu am apucat să citesc presa din România în această dimineaţă. Nu vreau să mă bag în problemele interne ale echipei lui Gigi Becali. Ei ştiu mai bine ce este acolo şi ce trebuie sa facă”, a declarat Cosmin Contra pentru FANATIK.RO.

Întrebat dacă Denis Alibec este o pierdere pentru echipa naţională în actualul context, Cosmin Contra a fost extrem de tranşant. “Echipa naţională nu stă în Denis Alibec, aşa cum nu stă în niciun jucător. Nimeni nu este mai presus de grup, de echipă şi de disciplina unui lot”, a mai precizat Cosmin Contra pentru FANATIK.RO.

MAI POŢI CITI ŞI:  Gigi: “Alibec, exclus din lot de Nicolae Dică.  Amendă de 75.000 de euro!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Bombă! Gestul şocant pentru care a fost dat afară Alibec – VEZI DETALII 

EXCLUSIV. Dragomir îl face praf pe Alibec: “Şi-a dat cu tesla în …!” – VEZI DETALII

Meme, noi dezvaluiri incredibile despre Alibec: “Voi nu aţi văzut asta!” – VEZI DETALII