Fotbal intern

Cosmin Contra, apărat în cazul Ianis la națională: „Gică Hagi a fost ușor euforic”

23.05.2018 | 18:12
Cosmin Contra aparat in cazul Ianis la nationala Gica Hagi a fost usor euforic
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, director tehnic al naționalei de tineret a României, a comentat controversele cu privire la posibila convocare a lui Ianis Hagi la naționala României.

Rădoi este de părere că Gică Hagi a exagerat când i-a făcut reproșuri lui Cosmin Contra cu privire la selecția echipei naționale pentru amicalele cu Chile și Finlanda: „El a fost așa ușor euforic și după victoria cu Iașiul și după golul lui Ianis, dar nu cred că îl poate acuza pe Contra că face convocări la comandă. Biroul meu federal este lângă cel al lui Contra. La naționala României se vizionează zeci de meciuri, nu doar 1,2. Deci Contra știe mai bine ce echipă convoacă. Eu cred că a fost doar o exagerare a lui Hagi la acea conferință”, a spus Rădoi, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Concurență pentru Ianis la națională

Fostul căpitan al Stelei consideră că Ianis Hagi are o competiție dură la națională, în persoana lui Nicolae Stanciu și Constantin Budescu: „Plus că Ianis este oarecum în concurență cu Budescu și cu Stanciu. Budescu a jucat foarte bine la FCSB, Stanciu joacă la un nivel internațional… Acum și Gică are o strategie în care Ianis își permite să dribleze la 30 de metri de poartă. La Contra poate nu poate fi vorba de așa ceva”, a mai zis Rădoi.

Reamintim că după victoria celor de la Viitorul cu Poli Iași, Gică Hagi a reacționat foarte dur cu privire la convocările făcute de Cosmin Contra, întrucât din lotul Viitorului la naţionala mare era convocat numai Alex Cicâldău. Între timp, „Guriţă” a apelat şi la Tudor Băluţă, pentru a-l înlocui pe Mihai Pintilii, accidentat.

ADVERTISEMENT