Fotbal intern

Cosmin Contra s-a întors la Milano, unde s-a văzut cu prietenul Gattuso. Program plin pentru selecționer

25.01.2019 | 20:52
Cosmin Contra s-a întors în Italia, unde s-a întâlnit cu Gennaro Gattuso *foto: telekomsport..ro

Cosmin Contra a ajuns vineri la Milanello, în curtea fostului său club, AC Milan. El s-a întâlnit pentru început cu fostul său coechipier, Gennarro Gattuso. Contra a jucat alături de actualul antrenor al Milanului în sezonul 2001-2002.

Cei doi foști fotbaliști sunt apropiați și poartă des discuții la telefon: „E pe val Rino. Mă bucur pentru el, pentru că ştiu cât şi-a dorit să antreneze Milanul, ştiu dificultăţile pe care le-a avut la început. Chiar l-am felicitat şi am vorbit cu el la început şi, dacă l-aţi fi văzut la început când nu mergeau lucrurile, era desfigurat. Zicea că nu poate să doarmă, nu găseşte soluţiile pentru a face ca Milan să iasă din criza aia”,  a povestit anum trecut Contra. După ce a trecut pe la Milanello, „Guriță” are parte de o zi ceva mai complicată.

Cosmin Contra, tur de forță în Italia. Merge să vadă doi internaționali români

De la Milanello, Contra va ajunge sâmbătă la meciul de Serie B dintre Cremonese și Palermo. Partida este una interesantă pentru „Guriță”, întrucât îi va putea urmări pe doi dintre fotbaliștii pe care îi are pe lista de jucători care pot ajunge la națională. Este vorba în primul rând de atacantul George Pușcaș, de la Palermo, cel care a jucat 3 meciuri și a și reușit să marcheze pentru naționala mare a României. De partea cealaltă, „Guriță” va avea șansa să îl vadă la lucru pe Vasile Mogoș, un fundaș dreapta care a intrat recent în atenția selecționerului României.

George Pușcaș va fi urmărit de selecționerul Cosmin Contra în Italia

După aceea Cosmin Contra va asista sâmbătă seara la derby-ul dintre AC Milan și Napoli, ocazie cu care „Guriță” va putea sta de vorbă cu fostul său antrenor, Carlo Ancelotti. Cu această ocazie, selecționerul României va putea să stea la discuții și cu Vlad Chiricheș. Căpitanul naționalei României, legitimate la Napoli, este încă în recuperare după accidentarea suferită la meciul naționalei cu Muntenegru.

  • 44 de meciuri a jucat Contra în tricoul lui AC Milan, pentru care a reușit 4 goluri