Fotbal international

Cosmin Olăroiu a transferat un fundaș de la Inter Milano! Salariu fabulos pentru fotbalist

26.07.2019 | 22:11
Cosmin Olaroiu a transferat un fundas de la Inter Milano Salariu fabulos pentru fotbalist

Cosmin Olăroiu a reușit încă un transfer spectaculos la Jiangsu Suning, echipa sa din China. Tehnicianul român l-a adus pe fundașul central brazilian Joao Miranda de la Internazionale Milano. Asiaticii au plătit 5.000.000 de euro pentru brazilianul care a cucerit Copa America în această vară.

Încă un brazilian pentru Cosmin Olăroiu

Dacă în 2016 Jiangsu Suning surprindea pe toată lumea aducându-l pe Alex Teixeira de la Șahtior Donețk pentru 50.000.000 de euro și în 2018 l-a transferat pe atacantul lui Inter Milano, Éder Martins, acum clubul chinez i-a mai adus lui Cosmin Olăroiu încă un brazilian. Fundașul Joao Miranda este noua achiziție a asiaticilor, reușind să îl convingă pe acesta să semneze cu ei, deși Diego Simeone îl aștepta să revină la Atletico Madrid, club pentru care a evoluat între anii 2011 și 2015.

Este un transfer foarte bun pentru clubul antrenat de Cosmin Olăroiu, acesta având nevoie de un fundaș central, echipa clasându-se pe locul 6 după 19 etape în Super Liga Chinei și primind 30 de goluri.

Joao Miranda in tricoul lui Inter
Cosmin Olăroiu a transferat un fundaș de la Inter Milano! Salariu fabulos pentru fotbalist

Patronul lui Inter este și patronul lui Jiangsu Suning

Patronul lui Inter, miliardarul chinez Zhang Jindong, este totodată și patronul lui Jiangsu Suning, acesta făcând mai multe transferuri cu fotbaliști între cele două cluburi. Joao Miranda este unul dintre acești jucători, el fiind convins să aleagă să meargă în China contra unui salariu în valoare de 6.000.000 de euro.

În tricoul lui Inter Milano, Joao Miranda a evoluat în 121 de partide reușind să înscrie un gol pentru aceștia, iar în vara aceasta a câștigat Copa America cu naționala Braziliei.

  • În sezonul 2012 brazilianul a câştigat Europa League cu Atletico Madrid în finala de la București