Cosmina Păsărin îşi AVERTIZEAZĂ propriul iubit!

Are libertate deplină de la bărbatul care i-a furat inima, însă ea nu este atât de permisivă în relaţia de cuplu! Cosmina Păsărin este dispusă să ia măsuri radicale, dacă iubitul ar fi...
06.07.2014 | 09:05
Cosmina Pasarin isi AVERTIZEAZA propriul iubit
ADVERTISEMENT

Are libertate deplină de la bărbatul care i-a furat inima, însă ea nu este atât de permisivă în relaţia de cuplu! Cosmina Păsărin este dispusă să ia măsuri radicale, dacă iubitul ar fi în stare să o trădeze chiar şi cu gândul.

Fire sportivă, Cosmina Păsărin are un trup de invidiat şi se ocupă intens să arate bine. Nu la fel de preocupată este însă să facă mişcare în sezonul cald, când mărturiseşte cu mâna pe inimă că o cuprinde lenea. Chiar dacă mulţi ar putea să speculeze că bruneta frecventează saloanele de masaj pentru a arăta perfect, ea susţine că nu calcă în astfel de locuri.

ADVERTISEMENT

Nu îmi place masajul de relaxare, nu fac masaj anticelulitic şi nici nu mă împachetez în nimic. Masajul erotic este penibil şi ridicol. Dacă iubitul meu ar vrea să meargă, e liber să o facă, dar eu între timp mă voi ocupa să schimb yala şi cheile de la casă. Sunt foarte atentă la alegerea partenerului”, a declarat Cosmina Păsărin la Star Magazin.

Vedeta a explicat că, în schimb, iubitul ei nu s-ar supăra dacă ea ar apărea goală în paginile revistelor dedicate bărbaţilor. „Au fost discuţii. Mi-a spus că pot să fac acest lucru, dar i-am explicat că degeaba am acordul lui dacă eu nu-mi mai doresc să apar aşa”, a concluzionat bruneta. Cosmina Păsărin se iubeşte de trei ani cu medicul arab, Nemer.

ADVERTISEMENT

Sursa: spynews.ro

Tags: