Fotbal international

Costel Pantilimon a ajuns în presa internațională! Video cu “parada fantomă” de care a râs Europa

13.11.2018 | 14:51
Costel Pantilimon a ajuns in presa internationala Video cu parada fantoma de care a ras Europa

Costel Pantilimon a ajuns în presa internațională după ultimul meci jucat de echipa sa, Nottingham Forest, în liga a 2-a din Anglia. Portarul român a făcut o “paradă fantomă” în meciul jucat pe teren propriu cu Stoke City. Mai precis, s-a aruncat pe jos la o fază în care mingea nu se afla în apropierea lui.

Nottingham Forrest și Stoke City s-au duelat în runda cu numărul 17 din Championship, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Echipa la care este legitimat Costel Pantilimon continuă cursa pentru promovarea în Premier League, iar românul este o piesă importantă în lotul antrenat de Aitor Karanka. În 16 partide jucate în acest sezon, Pantilimon a încasat 16 goluri și a păstrat poarta intactă în 6 ocazii.

Costel Pantilimon a ajuns în presa internațională cu o “paradă fantomă”

În partida cu Stoke, Pantilimon a avut o intervenție care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii prezenți în tribune și a devenit repede viral pe rețelele de socializare. Jucătorul de 31 de ani nu a ieșit la o centrare trimisă în careul echipei sale, mingea a fost reluată de jucătorii adverși de câteva ori înainte de a fi trimisă în out de poartă, iar Pantilimon s-a aruncat pe jos, deși nu mai era niciun pericol. Parada a fost comentată de jurnaliștii spanioli de la Marca.

“Dezorientat e puțin spus”, a titrat cotidianul Marca. “Portarul lui Nottingham Forest, Costel Pantilimon, care a jucat și la Deportivo și Manchester City, a luat una dintre cele mai ciudate decizii din ultima decadă într-un meci din Championship. Pe rețelele de socializare nimeni nu a înțeles intervenția portarului, după ce mingea depășise deja terenul de joc”, au scris spanioli.

După 17 etape jucate în liga a 2-a engleză, Nottingham Forest ocupă locul 7 în clasament, cu 27 de puncte, la un singur punct de un loc care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Premier League.