Pariuri sportive

Cote bune pe goluri în primele optimi de finală: Messi, Suarez și Cavani!

30.06.2018 | 11:49
Cote bune pe goluri in primele optimi de finala Messi Suarez si Cavani

Franța – Argentina: teama de Messi

www.betarena.ro

Cu siguranță că nici Franța, nici Argentina nu își doreau să se întâlnească atât de devreme în competiție. „Vina” aparține în totalitate argentinienilor, care nu au reușit să câștige o grupă în care păreau favoriți, însă din care s-au calificat cu mare greutate, jocul sud-americanilor fiind dezamăgitor. Discordia din tabăra argentiniană a ținut prima pagină a ziarelor sud-americane, iar episodul în care selecționerul Jorge Sampaoli îl întreba pe Messi dacă ar trebui să îl introducă pe Sergio Aguero a fost interpretat de ziariști drept o pierdere totală de autoritate a selecționerului în vestiarul Argentinei. Totuși, imediat după finalul meciului cu Nigeria, câștigat de Argentina cu 2-1, Messi a oferit declarații pline de încredere, spunând că această Cupă Mondială abia începe pentru naționala sa.

Dacă Argentina a părut continuu în pierdere de viteză, cu un Mascherano îmbătrânit și fără clarviziune, Franța nu a surprins deloc nici ea până acum. Huiduiți de public la finalul ”amicalului” cu Danemarca, ce a dus braț la braț cele două echipe europene în optimi, francezii au și ei propriile probleme, cu o viteză de joc mult sub ceea ce se aștepta și cu un Antoine Griezmann deloc în formă, departe de liderul echipei de la Euro 2016. Așadar, cine câștigă acest meci? Greu de anticipat. Franța e favorită, dar nici Argentina nu poate fi scoasă din calcule. Iar Sampaoli va miza, probabil, pe aceeași echipă din meciul cu Nigeria. În aceste condiții, e foarte posibil ca meciul să fie unul echilibrat, iar din acest moment, al fazelor superioare ale competiției, jocurile cu multe goluri din faza grupelor să fie doar o amintire.

Dar pentru cei care vor să mizeze pe goluri înscrise, BetArena are oferte speciale pentru acest meci. Pentru ca Messi să înscrie primul gol în meci, BetArena oferă o cotă de 6,00, cu un pariu de maximum 100 de lei. Totodată, pentru goluri marcate de Messi și Griezmann în acest meci, BetArena are o cotă atractivă, de 11,00!

Uruguay – Portugalia: decid Suarez și Cavani calificarea?

www.betarena.ro

Uruguay a rămas singura echipă care nu a primit gol până acum la acest Mondial! E drept, într-o grupă relativ facilă, dar organizarea defensivă a formației lui Oscar Washington Tabarez e o moștenire din trecut, pe care veteranul selecționer a implementat-o de la începutul mandatului său. Naționala sud-americană are acum șansa să treacă mai departe în sferturile Mondialului și e ușor favorită în ceea ce pare cel mai echilibrat joc din faza optimilor. De partea cealaltă, Portugalia copiază rețeta de succes pe care a aplicat-o la Euro 2016: să marcheze un gol – de obicei prin Ronaldo – și apoi să temporizeze jocul, așteptând încă o greșeală a adversarului. Le-a ieșit lusitanilor cu Maroc, a fost la un pas să le iasă și cu Iran.

Totuși, diferența față de turneul final de acum doi ani e că fundașii centrali ai Portugaliei sunt mai lenți și nu mai sunt în aceeași formă excelentă. Pepe a ajuns la Beșiktaș Istanbul, în timp ce Jose Fonte a plecat de la Southampton la West Ham, fiind cedat apoi în China, nereușind să se ridice la pretențiile din Premier League. Iar această defensivă va da poate peste cel mai puternic cuplu de atacanți de la Cupa Mondială: Cavani-Suarez. BetArena oferă o cotă de 2,40 pentru un gol al lui Cavani, în timp ce Suarez are o cotă de 2,45 să marcheze, fiind și cel care execută loviturile de la 11 metri. Pentru cei mai îndrăzneți, BetArena oferă pariul ”Uruguay să nu piardă și sub 1,5” goluri pentru o cotă de 3,35.

Pariorii care vor să combine pariurile pe cele două meciuri, BetArena oferă o cotă de 2,30 pentru cei care mizează pe maximum trei goluri marcate în cele două optimi de sâmbătă. Totodată, 4,50 reprezintă o cotă interesantă pentru cei care mizează că ambele partide se vor încheia fără gol marcat la pauză.