Fotbal international

Englezii au aflat de ce nu mai vrea Courtois să rămână la Chelsea! Un super club îl vrea pe portar

Thibaut Courtois, portarul lui Chelsea, ezită să îşi prelungească contractul cu Chelsea şi ar putea să ajungă la un club de top din fotbalul mondial din postura de jucător liber de contract .
23.11.2017 | 17:35
Englezii au aflat de ce nu mai vrea Courtois sa ramana la Chelsea Un super club il vrea pe portar
ADVERTISEMENT

Portarul titular în naţionala Belgiei este decis să facă o trece spectaculoasă în următoarea perioadă. Goalkeeper-ul este dorit de Real Madrid şi acest lucru se pare că l-a făcut pe Thibaut Courtois să nu îşi prelungească pentru moment înţelegerea care expiră în 2019 cu formaţia care evoluează pe Stamford Bridge .

Real Madrid este în căutarea unui portart de top în perioada de mercato de la finalul sezonului, iar Thibaut Courtois, alături de David de Gea şi Kepa Arrizabalaga, sunt principalele ţinte. Deşi Courtois mai are contract încă un an şi jumătate cu formaţia londoneză, faptul că nu discutat până acum despre o eventuală prelungire a înţelegerii i-a pus pe gânduri pe conducătorii lui Chelsea.

ADVERTISEMENT

bilete-pariuri.ro cel mai bun site de pariuri online!

Thibaut Courtois a câştigat titlul în Spania cu Atletico Madrid

Fotbalistul lui Chelsea a fost împrumutat trei sezoane în Spania la Atletico Madrid şi a reuşit să câştige cu formaţia pregătită de către Diego Simeone titlul de campion, dar şi Europa League. Courtois s-a ferit să vorbească despre contractul său şi a pus toată situaţia pe seama impresarului său, cel care trebuie să se ocupe de noul contract.

“Chestiunea contractului meu este una de care se ocupă agentul meu. Nu cred că e ceva nou, iar eu prefer să mă concentrez asupra meciurilor pe care le am. Aştept finalul sezonului pentru discuţii în privinţa viitorului meu”, a spus portarul de 25 de ani care a ajuns în 2011 la Chelsea, de la Genk.

ADVERTISEMENT