Fotbal intern

Care e ŞTIINŢA? Replici ACIDE ale oltenilor pe MOTIVAREA instanţei!

UPDATE / Contactaţi de FANATIK.RO, reprezentanţii Clubului Sportiv Universitatea Craiova, respectiv ai actualei echipe de fotbal CS Universitatea, au anunţat că vor formula apel. "În primul...
10.04.2015 | 16:23
Care e STIINTA Replici ACIDE ale oltenilor pe MOTIVAREA instantei

UPDATE / Contactaţi de FANATIK.RO, reprezentanţii Clubului Sportiv Universitatea Craiova, respectiv ai actualei echipe de fotbal CS Universitatea, au anunţat că vor formula apel. “În primul rând, trebuie spus ca nu s-a judecat pe fond. A fost respinsă doar cererea pe o excepţie. Instanţa a reţinut greşit faptul ca Clubul Sportiv Universitatea Craiova( de drept public) s-a înfiinţat în 2000. Ştie oricine că atunci a avut loc o reorganizare a tuturor cluburilor sportive din Romania pe legea sportului 69/2000.

Şi oricum nu înteleg bucuria lui Mititelu şi cum îşi clamează el victoria, cînd el nici măcar nu e parte în proces. A încercat sa intre si i-a fost respinsă cererea de intervenţie. Parte în proces e o societate falimentară care are numele Fotbal Club U Craiova SA şi care, în faliment fiind, trebuie văzut ce spune legea cu privire la bunurile sale!

Decizia nu este definitivă şi oricum există multe căi de atac! În plus, nu trebuie uitat exemplul cel mai elocvent, foarte recent: Clubul Sportiv al Armatei Steaua, unde ştiţi cu toţii ce s-a întîmplat, a replicat Felig Grigore, managerul lui CS U.

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv, parte în proces şi cel care a formulat acţiunea în justiţie, a anunţat că nu va renunţa să îşi caute dreptatea. “Mă voi lupta în continuare pînă în pînzele albe pentru dreptatea, culorile, sigla şi palmaresului clubului meu, cel care aparţine de Ministerul Educaţiei. Mă voi lupta cu orice întreprinzător de drept privat care vrea să îmi ia ce îmi aparţine. Eu sunt directorul acestui club, iar clubul ăsta nu este al lui tata, este un bun public. Orice director care ar putea să vină în locul meu trebuie să facă ce fac eu acum.”

……………………..

La două luni distanţă de la pronunţare, Tribunalul Dolj a motivat sentinţa prin care cererea Clubului Sportiv Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea, de recunoaştere a palmaresului Ştiinţei, a fost respinsă de către instanţă.

Ziarul lui Adrian Mititelu, editie.ro, a publicat motivarea deciziei, prin care, pe cale de excepţie, Tribunalul Dolj a respins acţiunea CS U! În motivarea sa, judecătorul precizează că “reclamantul Clubul Sportiv Universitatea Craiova nu este una şi aceeaşi persoană juridică cu clubul sportiv cu aceeaşi denumire în cadrul căruia  a activat echipa de fotbal Universitatea Craiova pînă în 1991 şi cu atît mai puţin cu cel înfiinţat prin Ordinul 263/1991 a Ministerului Sportului, respectiv Fotbal Club Universitatea Craiova în care a activat mai tîrziu echipa de fotbal pînă în 1994!”

VEZI TOATĂ MOTIVAREA ÎN GALERIA FOTO – CLICK PE POZĂ SUS

Adrian Mititelu a mărturisit pentru FANATIK.RO motivarea instanţei: Această motivare dovedeşte fără tagadă falsul pe care Pavel Badea şi toţi cei care au participat la decapitarea Universităţii Craiova l-au făcut cu bună ştiinţă. Echipa lor este o clonă care nu a avut nici o legătură cu palmaresul Ştiinţei. Nu mai au nimic de spus!

Această motivare o să intre cît de curînd şi în posesia procurorilor, iar atunci chiar că o se strîngă laţul. În ultimul timp s-au întîmplat destule lucruri care îmi dă mari speranţe că ora dreptăţii pentru Universitatea Craiova s-a apropiat. O să vedeţi căt de curînd că ce spun eu acum chiar se va întîmpla. Dosarele pe care aceşti oameni le au în spate sînt aproape de finalizare. Badea şi toţi cei care au contribuit la răul pe care l-au făcut suprterilor Universitîţii adevărate vor plăti scump pentru suferinţa oamenilor”a spus Mititelu.

Decizia Tribunalului Dolj nu este definitivă, Clubul Sportiv Universitatea Craiova avînd 30 de zile la dispoziţie pentru a apela sentinţa la Curtea de Apel Craiova.

…………………………

UPDATE 13:00 – Tribunalul Dolj a respins cererea conducătorilor de la CS U cei care au solicitat ca Instanţa să le recunoască palmaresul istoric de la înfinţare şi pînă în prezent.

CS Universitatea Craiova a deschis, la începutul lunii august, o acţiune în instanţă prin care doreşte să obţină girul instanţei de judecată că palmaresul istoric al clubului de fotbal Universitatea Craiova, din perioada 1948-1991, îi aparţine şi nu fostei firme condusă de Adrian Mititelu, FC U Craiova, aflată în faliment.

Naşterea lui CS U şi intrarea în faliment a lui FC U a născut un război total în Craiova, atît al declaraţiilor şi al actelor între cele două părţi, cît şi între fani, împărţiţi între “Ştiinţa nu înseamnă Mititelu” şi “Ştiinţa e numai una!” Conducerea clubului din Bănie a postat, la momentul respectiv, un comunicat în care a explicat de ce palmaresul istoric ar aparţine, dintotdeauna, grupării care a reactivat în 2013 secţia de fotbal de la Clubul Sportiv Universitatea Craiova. Iar astăzi, 3 februarie, se va da o primă decizie cu privire la palmares în instanţă, chiar dacă aceasta nu va fi definitivă, ci va fi supusă căilor legale de atac!

“Mititelu a înfiinţat o clonă!”

Conducătorii lui CSU au recunoscut, anul trecut, că din 1994 pînă în 2013 FC U a reprezentat Universitatea Craiova, dar spun că acest lucru a încetat cînd Adrian Mititelu a falimentat FC U şi a înfiinţat o nouă societate, în 2013, considerînd-o tot Universitatea Craiova. „Pe 15 martie 2013, domnul Adrian Mititelu înfiinţa el însuşi o <<clonă>>: societatea U Craiova SA.  În actul constitutiv se precizează că noua societate este adevărata Universitatea. În fapt, acesta a reprezentat certificatul de deces al FCU”, susţin oficialii CS U.

Incredibil! Adrian Sîrbu, reţinut de DNA! Probleme cu justiţia şi pentru alte nume importante!

ASSN vor să înfiinţeze o nouă echipă

Dacă instanţa va da dreptate lui FC U, atunci palmaresul va fi scos la vînzare, după o evaluare a sa, banii obţinuţi urmînd a fi distribuiţi creditorilor, din moment ce clubul lui Mititelu se află în faliment. În acest caz, oficialii lui CS U pot achiziţiona plamaresul în urma unei licitaţii, iar acest litigiu s-ar putea încheia definitiv. “Nu înţeleg cum Mititelu poate să revendice palmaresul Universităţii Craiova, cînd societatea lui a preluat echipa prin 2005 sau cînd s-a întîmplat. Păi ce drept ar avea el asupra palmaresului? Ce treabă are el cu ce au făcut Balaci, Pavel Badeau sau Cămătaru prin anii ’80?”, a spus Pavel Badea pentru FANATIK.RO.

Toto Tamuz a refuzat o super ofertă de la cel mai în vogă antrenor român şi i-a dat răspuns Stelei

Dar, cel mai probabil, vom asista la o luptă între CS U şi FC U. Asta pentru că Asociaţia “Ştiinţa sîntem noi”, împreună cu Adrian Mititelu, vor să facă o nouă echipă, care să deţină palmaresul. Planul a fost deja făcut. “ASSN va primi un număr de 33% din acţiunile noii societăţi ce reprezintă FC Universitatea Craiova. Această nouă societate, asigură continuitatea activităţii fotbalistice a FC U  şi, de asemenea, dreptul de a folosi stema”, se arată în comunicatul ASSN. Mai multe detalii afli aici.

CS U şi FC U Craiova se luptă şi pentru siglă

Între CS U şi Mititelu mai există un litigiu. De această dată pentru siglă. Cele două părţi se judecă pe siglă de un an şi jumătate şi, cel mai probabil, pînă la vară se va da o soluţie pe fond. Mititelu susţine că CS U nu are dreptul de a folosi sigla, lucru susţinut şi invers, de oficialii CS U împotriva lui Mititelu!

Super lovitură dată de Rapid pe piaţa transferurilor! Jucători la care nici Steaua nu ar fi visat