Fotbal intern

Video. “Ştiinţa” bate Dinamo şi merge în semifinale

Universitatea Craiova - Dinamo 1-0 prin golul lui Bancu, iar oltenii merg în semifinalele competiţiei
06.03.2018 | 19:06
Video Stiinta bate Dinamo si merge in semifinale

FINAL DE MECI! Universitatea Craiova se califică după 1-0!   VIDEO

UPDATE. Bancu marchează în minutul 56 la o ieşire hazardată a lui Penedo VIDEO

UPDATE. Oltenii au tras de două ori în bară în prima repriză, prin Mitriţă, dar Penedo a respins providenţial în bară de fiecare dată! Pauză: 0-0!

UPDATE. Echipele de start. Click pe aplicaţia de mai jos pentru comentariul live de la Craiova 

Universitatea Craiova: Mitrovic – R. Popa, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă (cpt), Mitriţă.
Antrenor: Devis Mangia
Rezerve: Calancea – Briceag, Screciu, Bic, Glavina, Burlacu, Bărbuţ.

FC Dinamo Bucureşti: Penedo – Hanca, Maric, Katsikas, Vl. Olteanu – Mahlangu, D. Nistor (cpt), Monroy – Torje, Pesic, Salomao
Antrenor: Florin Bratu
Rezerve: Muţiu – Nica, Palic, D. Popa, Dudea, Romera, Moldoveanu.


UPDATE. Oltenii au ajuns la stadion! 

 

UPDATE. Cum arată terenul la Craiova cu 2 ore înainte de meci! Vezi imaginea sus în galeria foto


UPDATE. Doi suporteri au venit la hotelul la care e cazată Dinamo în Craiova pentru a lua autografe şi pentru a-i încuraja pe jucătorii lui Florin Bratu. Unul dintre ei a dat un răspuns genial atunci când a fost întrebat dacă nu-i este frică să poarte tricoul lui Dinamo prin oraş: “Nu mi-e frică, eu sunt atlet, deci, greu de prins!” VEZI VIDEO AICI


UPDATE. Marcel Popescu, preşedintele Craiovei, spune că din câştigătoarea înfruntării dintre Craiova şi Dinamo se va alege echipa care va câştiga Cupa României în acest an. “Este adevărata finală a Cupei României. Cine va câştiga, va lua şi trofeul. Dinamo îşi joacă ultima şansă, Craiova e aproape de primul trofeu pe care poate să-l aducă după mulţi ani. Va fi un meci de şah, dar care poate genera un spectacol”, a spus oficialul oltenilor. 


Craiova şi Dinamo se întâlnesc de la ora 17.00 în sferturile de finală ale Cupei României. Pentru roş-albi e un meci esenţial, Cupa fiind ultima şansă de a-şi salva sezonul după ratarea califcării în play-off. În caz că vor câştiga, cei din Ştefan cel Mare îşi măresc şansele de a-l înregimenta pe Răzvan Raţ, jucător care se antrenează alături de Dinamo în aceste zile şi ar putea fi convins să semneze dacă echipa lui Florin Bratu s-ar lupta pentru un trofeu în acest an competiţional.  (VEZI FAZELE AICI)

Craiova – Dinamo LIVE STREAM Cupa României. Craiova – Dinamo e meciul de debut al lui Florin Bratu pe banca formaţiei sale de suflet. Deşi de-abia a semnat, Bratu se plânge deja de dificultăţi mari în pregătirea meciurilor şi are mari bătăi de cap în a-i motiva pe jucători (TOATE DETALIILE AICI)

Craiova – Dinamo LIVE STREAM Cupa României. Şi pentru olteni e un meci extrem de important. Deşi spun că se luptă şi la titlu, câştigarea Cupei pare un obiectiv mai realizabil pentru formaţia lui Devis Mangia. Numai că antrenorul italienilor a surprins înaintea partidei când a vorbit despre obiectivele sale în acest sezon (TOATE DETALIILE AICI)

Craiova – Dinamo Live stream Cupa României. Când intră Gardoş

Craiova – Dinamo LIVE STREAM Cupa României. Florin Gardoş a fost împrumutat de CSU Craiova de la Southampton şi aşteaptă să bifeze primul său meci după mai bine de un an de zile. Iar acum se ştie şi când va reveni pe teren Gardoş. Anunţul a fost făcut de oficialii oltenilor (TOATE DETALIILE AICI)

Craiova – Dinamo LIVE STREAM Cupa României. Arbitrul meciului de la Craiova este un subiect special pentru antrenorul “câinilor”. De numele lui se leagă cea mai frumoasă zi din cariera de antrenor de până acum a lui Florin Bratu (TOATE DETALIILE AICI)