Fotbal intern

Mesaj dur al PCH: “Dinamo n-a însemnat Borcea şi nu înseamnă Negoiţă”

Craiova - Dinamo este cel mai important meci din sferturile de finală ale Cupei României, iar atmosfera se aşteaptă să fie la nivelul partidei, deşi vremea îi pune la încercări grele pe suporteri.
02.03.2018 | 18:09
Mesaj dur al PCH Dinamo na insemnat Borcea si nu inseamna Negoita

CS Universitatea Craiova – Dinamo va avea loc marţi, 6 martie, de la ora 17.00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar suporterii formaţiei pregătite de Florin Bratu îşi fac planul pentru meciul care va avea loc pe “Ion Oblemenco”.

Oficialii lui CS Universitatea Craiova le-au pus la dispoziţie suporterilor din “Peluza Cătălin Hîldan” aproximativ 750 de bilete, iar ultraşii au decis să-i susţină pe jucătorii din “Ştefan cel Mare”, deşi au ratat playoff-ul Ligii 1 Betano.

PCH pleacă la Craiova 

Autocarele suporterilor lui FC Dinamo Bucureşti vor pleca spre Craiova marţi, la ora 12.00, din faţa stadionului din “Ştefan cel Mare”, deşi condiţiile meteo nu sunt tocmai favorabile pentru o deplasare de câteva ore. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar un loc în autocare costă 30.

Mesajul emoţionant al fanilor lui Dinamo

Mai mult, liderii “Peluzei Cătălin Hîldan” au postat şi un mesaj pe Facebook prin care au ţinut să facă lămuriri în ceea ce priveşte poziţia lor faţă de echipa pregătită de Florin Bratu. “Nimeni la meci! Nimeni la stadion! Nu mai suportăm umilinţa, nu putem trece peste tragedia de la Giurgiu! Adio Dinamo!”

…Cam asta ar vrea căminarii să fie mesajele noastre. Ce uşoare sunt pentru voi cuvintele grele! Da, a fost trist pentru noi. Am simţit durerea. Dar noi nu ne vom ruşina niciodată de Dinamo, pentru că Dinamo n-a însemnat Borcea şi nu înseamnă Negoiţă. Dinamo suntem noi. “Fie vreme bună, fie vreme rea, câini până la moare şi dincolo de ea” (…)

“Gloria nu înseamnă să nu cazi niciodată, ci să ştii să te ridici!”

Noi nu ne plecăm după cum bate vântul. Din orice lovitură ieşim mai puternici. Tragedie înseamnă să afli că unul din camarazii din peluză e doborât de o boală necruţătoare. Dar nici moartea n-a reuşit să ne risipească. Necazul ne-a unit mai mult ca oricând. Spre surprinderea celor mulţi, câinii vor merge la Craiova. Şi nu facem asta pentru că ne agăţăm de Cupa României. O facem pentru că acolo unde e Dinamo, este şi inima noastră. Mergem să-l susţinem pe Torje şi pe cei din jurul lui. Avem încredere în Hanca, în Nistor, în Braone (…) Dinamo va continua să usture, 16 august 2016 va continua să provoace mâncărimi. Gloria nu înseamnă să nu cazi niciodată, ci să ştii să te ridici. Cu toţii alături de Dinamo. Cu toţii la Craiova”. VEZI MAI JOS TOT MESAJUL PCH!

Craiova – Dinamo, marţi, 6 martie, de la ora 17.00, în sferturile de finală ale Cupei României, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.