Fotbal intern

Băluţă a răspuns în direct ofertei lui Gigi Becali: „Asta-mi doresc!”

Războiul declaraţiile înaintea partidei vedetă a etapei, CS Universitatea Craiova - FCSB, este în plină desfăşurare. Oltenii sunt hotărâţi să obţină prima victorie după 15 ani în faţa...
28.10.2017 | 00:00
Baluta a raspuns in direct ofertei lui Gigi Becali Astami doresc

Războiul declaraţiile înaintea partidei vedetă a etapei, CS Universitatea Craiova – FCSB, este în plină desfăşurare. Oltenii sunt hotărâţi să obţină prima victorie după 15 ani în faţa FCSB. Obişnuinţa lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, de a oferta jucătorii adversarelor înaintea meciurilor directe a primit răspuns astăzi de la Alexandru Băluţă. Atacantul CS Universitatea Craiova a replicat: „Nu mă aştept să mă oferteze iar Steaua, am transmis în vară un răspuns destul de clar. Gândul meu este aici la Craiova. Am muncit enorm până acum, ne-am câştigat toate punctele doar în teren, îmi doresc un trofeu cu Universitatea Craiova”.

Alexandru Băluţă spune că meciul cu FCSB va fi abordat ca toate celelalte partide de până acum: „Nu este un meci special, îl vom trata ca pe toate celelalte. Trebuie să fim sută la sută de la primul până la ultimul fluier. Dacă vom juca aşa cum Mister ne-a transmis sunt sigur că vom lua cele trei puncte. Suntem în creştere, noi am reuşit în fiecare meci să înscriem. Ocaziile pe care ni le creăm trebuie să le fructificăm. Faptul că ei nu consideră că e un derby reprezintă doar o aroganţă de-a lor. Nu vreau să le răspund public, o voi face pe teren”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Un meci de vis Craiova – FCSB: „Facem plin la Severin”

Jucătorul Craiovei regretă că partida nu se dispută în Bănie, dar speră ca suporterii să vină în număr cât mai mare să susţină echipa: „Ne dorim un stadion plin la Severin. Îmi pare rău că nu am putut juca aici, în Craiova, sigur am fi făcut un meci mare. Dacă s-ar fi jucat la Craiova, cea mai mare presiune pentru noi ar fi fost să facem rost de bilete pentru prieteni. La Severin sper să fie o atmosferă ca la meciul cu AC Milan”. Clubul craiovean a anunţat că va fi pus la dispoziţie un tren pentru deplasarea suporterilor craioveni la Severin, preţul transportului fiind de 10 lei.

În cazul în care va fi convocat la partidele amicale ale Naţionalei, Alexandru Băluţă riscă să rateze inaugurarea stadionului, programată la data de 10 noiembrie. „Va fi o acţiune la echipa naţională, vreau să fiu convocat. Contează mult aceste două meciuri pentru mine. Clar nu mi-aş dori să ratez meciul de pe Ion Oblemenco”. 

Tags: