Fotbal intern

Craiova – Hermannstadt 1-1, în etapa 11 din Liga 1 Betano. Pas greșit pentru olteni

07.10.2018 | 06:30
Craiova  Hermannstadt 11 in etapa 11 din Liga 1 Betano Pas gresit pentru olteni

Universitatea Craiova şi AFC Hermannstadt se întâlnesc în etapa cu numărul 11 din Liga 1 Betano. Partida are loc pe Stadionul “Ion Oblemenco”, sâmbătă, de la ora 18:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.ROVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE. Universitatea Craiova a remizat acasă cu AFC Hermannstadt, scor 1-1, iar oltenii ocupă acum locul şase în clasament, cu 16 puncte. Au marcat Ştefan Blănaru şi Koljic. Sibienii şi-au luat revanşa după înfrângerea, scor 2-0, din finala Cupei României 2018.

UPDATE. Dumitriu vede al doilea cartonaş galben după un fault asupra lui Alexandru Cicâldău.

UPDATE. Min 45+2: Koljic aduce egalarea din lovitura de pedeapsă scoasă de Cicâldău.

UPDATE. Min. 8: Ștefan Blănaru a deschis scorul cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic – Bărbuț, Fedele, Cicâldău, Bancu – Rocha, Koljic, Mitriță

Hermannstadt: Căbuz – Company, Mijuskovic, I. Stoica, Tătar – Dâlbea, Dandea – P. Petrescu – Serediuc, Rusu, Petrescu – Blănaru


Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit a fost pe 27 mai 2018, în finala Cupei României, meci disputat pe Arena Naţională, din Bucureşti. Echipa din Sibiu ajunsese în ultimul act după ce eliminase echipe tari în drumul spre finală, printre care şi FCSB, în sferturile competiţiei. Universitatea Craiova s-a impus atunci cu scorul de 2-0, apoi elevii lui Devis Mangia au evoluat în Supercupă, acasă, împotrivă campioanei CFR Cluj, însă au pierdut, scor 0-1.

Craiova – Hermannstadt în etapa 11 din Liga 1 Betano

Înainte de startul rundei a 11-a, Universitatea Craiova ocupă locul şapte în clasament, cu 15 puncte acumulate în primele 10 etape, în timp ce nou-promovata AFC Hermannstadt este pe penultimul loc, având doar şapte puncte până acum, cu trei peste ocupanta ultimei poziţii. CCA l-a delegat pe Iulian Călin la centru pentru acest duel, care va fi asistat la cele două linii de Alexandru Cerei și Gabriel Sabin Stroe.

Devis Mangia se bucură după câştigarea trofeului în urma meciului de fotbal dintre AFC Hermannstadt şi CS Universitatea Craiova, în cadrul finalei Cupei României, desfăşurată pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 27 mai 2018
Devis Mangia se bucură după câştigarea trofeului în urma meciului de fotbal dintre AFC Hermannstadt şi CS Universitatea Craiova, în cadrul finalei Cupei României

În etapa precedentă, U Craiova a jucat în deplasare, în faţa campioanei CFR Cluj, în Gruia. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. AFC Hermannstadt a evoluat acasă, pe Stadionul Trans-Sil, în faţa liderului FCSB. “Roş-albaştrii” s-au impus cu scorul de 3-1.

Oltenii pot merge să vadă duelul de pe “Ion Oblemenco”, iar bilete au fost puse în vânzare la pachet, pentru meciul cu Hermannstadt, precum şi cel cu FCSB, fiind disponibile la preţul de 20 de lei.

Partida Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt are loc sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 18:00, şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV, dar şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.