Pandurii invită “Craiova Maxima” la Florenţa. “Ce surpriză plăcută! Revenim la locul faptei!”

Preşedintele formaţiei Pandurii Tg Jiu, Marian Condescu a declarat pentru Radio GSP că în cursul zilei de mîine le va trimite invitaţii tuturor componenţilor "Craiovei Maxima" pentru a...
05.10.2013 | 15:39
Pandurii invita Craiova Maxima la Florenta Ce surpriza placuta Revenim la locul faptei
ADVERTISEMENT

Preşedintele formaţiei Pandurii Tg Jiu, Marian Condescu a declarat pentru Radio GSP că în cursul zilei de mîine le va trimite invitaţii tuturor componenţilor “Craiovei Maxima” pentru a însoţi echipa pandurii Tg. Jiu la Florenţa la meciul cu Fiorentina.

Aflat la Arad, acolo unde mîine Craiova Maxima va susţine un meci amical cu fostele glorii de la UTA, Aurel Ţicleanu a declarat pentru FANATIK că va merge cu mare plăcere în Italia. “Această invitaţie pe care domnul Condescu ne-o face o vom onora cu mare drag. Voi merge cu mare plăcere la Florenţa deoarece de acest oraş mă leagă amintiri plăcute atît cu echipa naţională cît şi cu Universitatea Craiova, reţineţi cu FC Universitatea Craiova, nu CS Universitatea Craiova” a  spus Ţicleanu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a întîlnit pe data de 15 septembrie 1982 în turul doi al Cupei UEFA în Bănie pe Fiorentina şi a reuştit să cîştige partida cu scorul de 3-1. Golurile alb-albaştrilor au fost reuşite de  Ungureanu, Cîrţu şi Balaci. Ulterior, în partida retur formaţia italiană a cîştigat partida cu doar cu scorul de 1-0, iar în aceste condiţii elevii de pe atunci ai lui Constanţin Oţet s-au calificat mai departe.

Universitatea Craiova din jocul de la Florenţa: Lung – Negrilă, Tilihoi, Ştefănescu, Ungureanu, Donose, Ţicleanu, Balaci, Crişan, Cămaătaru, Geolgău.

ADVERTISEMENT

Partida Fiorentina-Pandurii Tg Jiu, din Grupa E a Ligii Europa se va desfăşura pe data de 24 octombrie la Florenţa cu începere de la ora 22.05.