Fotbal intern

VIDEO Craiova – Milan 0-1. “Diavolii”, victorie scurtă la Severin! Mitriţă putea să facă Oltenia FERICITĂ

Craiova - Milan 0-1 VIDEO Europa League. AC Milan a venit la Severin şi a obţinut o victorie scurtă, scor 1-0, prin Rodriguez, aflat la debutul pentru AC Milan. CS Universitatea Craiova a ratat...
28.07.2017 | 00:09
VIDEO Craiova  Milan 01 Diavolii victorie scurta la Severin Mitrita putea sa faca Oltenia FERICITA

Craiova – Milan 0-1 VIDEO Europa League. AC Milan a venit la Severin şi a obţinut o victorie scurtă, scor 1-0, prin Rodriguez, aflat la debutul pentru AC Milan. CS Universitatea Craiova a ratat câteva ocazii uriaşe pentru a marca în poarta lui Donnarumma, în special prin Mitriţă, dar în cele din urmă păstrează şanse mici de a mai scoate ceva din această dublă. Returul e joia viitoare.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE RODRIGUEZ

Craiova – Milan 0-1 VIDEO Europa League. Surpriză uriaşă a lui Devis Mangia pentru meciul cu AC Milan. Antrenorul italian a ales să îl trimită în atac pe Alexandru Mitriţă, aflat la debut după transferul de la Pescara. Iată echipa trimisă în teren de Mangia. Click pe aplicaţia de mai jos pentru a vedea detalii de la toate meciurile zilei!

Capture

Craiova – Milan 0-1 VIDEO Europa League. Imagini live cu diavolii în Oltenia. Montella şi fotbaliştii de milioane ai celor de la AC Milan sunt pregătiţi pentru partida de diseară.

Craiova – Milan LIVE VIDEO Europa League. AC Milan a plecat din Craiova spre Severin, acolo unde a avut programat un antrenament în această dimineaţă. 

Craiova – Milan 0-1 VIDEO Europa League. Devis Mangia, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, a prefaţat meciul cu AC Milan, din turul trei preliminar al Ligii Europa. Italianul nu se teme de milanezi şi mizează pe aportul fanilor joi seara:

“Este un meci important pentru noi, pentru oraş. Este un meci dificil, dar noi ne vom juca şansele noastre. Inclusiv cu ajutorul suporterilor. Nu ştiu dacă un egal ajută, e greşit să ne gândim la un rezultat. Ce pot să spune este că vom intra în teren şi vom da maximum pentru un rezultat pozitiv. Ştiu ideea de joc a lui Milan, i-am studiat, dar în momentul de faţă echipa este diferită faţă de ce a fost până acum. Nu ne gândim la San Siro, ci la meciul de mâine, vom face tot posibilul şi vom da maximum.

Decizia pentru titulari va fi luată după antrenamentul oficial. Mai este destul de mult timp până la retur. Nu sunt surprins de interesul pe care îl are meciul, dar mă bucură că suporterii vor veni mâine, îmi pare rău că nu am avut posibilitatea să jucăm pe un stadion mai mare, să aducem suporteri mai mulţi pentru meciul de mâine.

Milanul de mâine va trebui să-şi demonstreze valoarea, va avea Milanul pe care l-am întâlnit cu ani în urmă avea jucători de mare calitate, precum Robinho, Ibrahimovic şi alţii. “, a spus Mangia.

Craiova – Milan LIVE VIDEO Europa League. Vezi meciul ONLINE

Alexandru Băluţă spune că are încredere în colegii săi că vor reuşi să facă un meci mare cu AC Milan: “Sunt conştient că ne va aştepta un meci foarte greu. Va fi o atmosferă frumoasă, sper să fie multă lume alături de noi. Am încredere în echipa mea că vom lăsa o impresie frumoasă la final.  Sigur le vom pune probleme, trebuie să avem curaj, să fim optimişti pentru că doar aşa putem reuşi. Va veni multă lume la meci, trebuie să jucăm cu plăcere. S-au vândut toate bilete, îi aşteptăm să ne susţină! Va fi infernal acolo, pentru mine este un vis”, a spus Băluţă.

Craiova – Milan LIVE VIDEO Europa League. Vezi meciul ONLINE

Fausto Rossi, jucător venit în această vară la Craiova, i-a mai întâlnit pe milanezi pe când acesta activa în Italia: “Meci special, lipsim de 17 ani din Europa, dar vom încerca, cu toate posibilităţile, să fie un meci bun pentru noi, societate, club şi fani. Suntem liniştiţi, nu trebuie să avem presiune pentru revenirea în Europa, din contră, trebuie să fim motivaţi. Am jucat împotriva lor când eram în Italia, am un mare respect pentru ei “, a spus Fausto.

Partida Universitatea Craiova – AC Milan se va disputa joi, de la ora 21:00, la Severin şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.