Sport

OFICIAL. Vătăjelu a SEMNAT cu Sparta Praga! Primele declaraţii

UPDATE. Şi site-ul oficial al Spartei Praga a anunţat transferul lui Vătăjelu. Cehii publică şi un interviu video cu fostul oltean....
28.12.2016 | 00:02
OFICIAL Vatajelu a SEMNAT cu Sparta Praga Primele declaratii

UPDATE. Şi site-ul oficial al Spartei Praga a anunţat transferul lui Vătăjelu. Cehii publică şi un interviu video cu fostul oltean.

“Sînt foarte fericit pentru că am semnat. Sper că va fi un pas bun pentru mine, este un pas înainte, cred că este cel mai bun pas. Vreau să iau titlul cu Sparta”

“Cred ca Sparta m-a dorit cel mai mult. A fost singura echipă care m-a dorit, m-au văzut de mai multe ori în Romînia. Sînt încîntat că mă mut într-un alt oraş, altă ţară, vor fi alţi colegi şi abia aştept să-i cunosc.”

“Ştiu că Sparta a jucat cu Steaua şi a pierdut. Sper ca acum să trecem de Rostov în Europa League”

“Prima oară cînd am auzit că Sparta mă vrea, am văzut că Rosicky e în echipă, e o onoare să joc alături de el, e un exemplu pentru jucătorii tineri. M-am întîlnit cu Tomas Rosicky şi mi-a zis că mă va ajuta cu tot ce am nevoie să mă acomodez”

UPDATE. Site-ul CS Universitatea Craiova a anunţat că a ajuns la un acord cu cehii de la Sparta Praga pentru transferul fundaşului Bogdan Vătăjelu, informaţie anunţată EXCLUSIV de FANATIK.RO. (vezi DETALII)Mihai Rotaru, patronul CSU, va încasa în schimbul lui Vătăjelu 1,3 milioane de euro. Vătăjelu a semnat cu cehii pe o perioadă de trei ani şi jumătate.

capture1

UPDATE. CRAIOVA. Mihai Rotaru, patronul CS U Craiova, nu poate să profite de toţi cei 1.300.000 de euro cît Sparta Praga plăteşte pentru transferul lui Vătăjelu.

CRAIOVA. Mihai Rotaru se află la primul transfer important la capitolul vînzări după trei ani de cînd a intrat în fotbal. FANATIK.RO a aflat că finanţatorul oltenilor a încercat să facă o strategie şi să profite de aproape toată suma pe care o primeşte de la Sparta Praga, 1.300.000 de euro, deşi trebuie să dea 20 la sută clubului de unde l-a luat pe Vătăjelu. Patronul formaţiei Metalul Reşiţa, Cătălin Rufă, de unde fundaşul a ajuns la CSU, a dezvăluit pentru FANATIK.RO:

Mă bucur că Vătăjelu ajunge la Sparta Praga acolo unde el mi-a transmis de la început că îşi dorea să joace. S-a tot amînat răspunsul final pentru acest transfer deoarece cineva îi promisese lui Rotaru că i-l poate duce la Stuttgart pe o sumă mai mare, aşa cum aţi scris şi voi. Aşa se întîmplă cu impresarii ăştia care se tot bagă unde nu le fierbe oala. Eu i-am spus de la început lui Vătăjelu să nu semneze cu nici un impresar pentru că riscă să îi strice ploile cînd ţi-e lumea mai dragă. Ştiam şi eu de aceste discuţii, dar lui Bogdan îi era teamă să nu piardă transferul.

Dacă suma de transfer este de 1.300.000 de euro, atunci noi, cei de la Metalul, trebuie să primim 260.000 de euro. Avem în acte păstrate 20 la sută dintr-un eventual transfer. Cei de la Craiova au încercat să ne cumpere aceste procente pe o sumă mult mai mică de 260.000 de euro, iar nouă nu ne-a convenit propunerea lor şi nu am acceptat! Noi sîntem un club în insolvenţă, iar dacă vom strînge în jur de 300.000 de euro putem să ne plătim datoriile şi să ieşim din insolvenţă. Deci ne vom păstra cele 20 la sută din procente, deoarece banii care vor veni de la Craiova, după transferul lui Vătăjelu, ne ajută să ne plătim aproape toate datoriile. Dar vreau să reţineţi un lucru: noi nu ne putem opune perfectării sau nu a transferului respectiv. Rotaru poate să îl dea unde doreşte el, la orice oră, însă el trebuie să ne dea din banii pe care îi obţine 20 la sută, deoarece nu am acceptat să ne cumpere procentele”.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

CRAIOVA. Bogdan Vătăjelu ar fi putut să ajungă de mai mult timp la Sparta Praga dacă lucrurile nu ar fi trenat din cauza unor impresari.

CRAIOVA. Fundaşul stînga al clubului CS U Craiova, Bogdan Vătăjelu este primul tun pe care Mihai Rotaru îl dă pe piaţa transferurilor la capitolul fotbaliştilor vînduţi. FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE, iar Gigi Mulţescu a confirmat că jucătorul de 23 de ani are ofertă de la Sparta Praga în această iarnă ( VEZI DETALII) pentru suma de 1.300.000 de euro.

CRAIOVA. Antrenorul CSU, Gigi Mulţescu, dezvăluie pentru FANATIK.RO că Bogdan Vătăjelu face vizita medicală la Sparta Praga, mai fiind de pus la punct mici detalii pînă la perfectarea transferului. Dar încă nu e rezolvată această mutare. Există însă informaţii că sînt şanse ca Vătăjelu să semneze în orele următoare cu Sparta Praga.

Un impresar i-a promis lui Rotaru transferul la Stuttgart

CRAIOVA. Mihai Rotaru încă amînă răspunsul final. Un impresar i-a promis patronului celor de la CS U că are intrare la Stuttgart şi că îi va obţine o sumă mai mare faţă de cea oferită de Sparta Praga. Din acest motiv lui Vătăjelu îi este teamă că şefii clubului său vor alerga după doi iepuri, iar în final s-ar putea să nu mai prindă niciunul. Anul trecut Vătăjelu mai ratase şi transferul la Steaua.

“Transferul este aproape realizat. Eu deja mi-am luat gîndul de la Vătăjelu. El este în Praga să facă vizita medicală” (Gigi Mulţescu)

1 milion este cota lui Vătăjelu pe transfermarkt

21 de meciuri şi 2 goluri a adunat Vătăjelu pentru CS U Craiova în Liga I în actualul sezon