Fanatik Show

CRAIOVA-STEAUA. VIDEO / Cîrţu încinge spiritele la FANATIK SHOW: “Prepeliţă n-are motive să se laude că a jucat la Universitatea”

CRAIOVA-STEAUA. Antrenorul formaţiei CSU Craiova, Sorin Cîrţu, a vorbit la FANATIK SHOW despre partida cu Steaua, din sferurile de finală ale Cupei României. Punctul cel mai fierbinte a fost...
03.12.2014 | 20:10
CRAIOVASTEAUA VIDEO  Cirtu incinge spiritele la FANATIK SHOW Prepelita nare motive sa se laude ca a jucat la Universitatea

CRAIOVA-STEAUA. Antrenorul formaţiei CSU Craiova, Sorin Cîrţu, a vorbit la FANATIK SHOW despre partida cu Steaua, din sferurile de finală ale Cupei României. Punctul cel mai fierbinte a fost disputa cu Andrei Prepeliţă, fostul jucător al Universităţii Craiova.

CRAIOVA-STEAUA. “Nu am înţeles de ce a atacat Prepeliţă identitatea Craiovei. Nu ar fi trebuit să o facă. El a fost la o Universitate la care nu prea avea de ce să se laude că a jucat. Ei se băteau la retrogradare cu echiopa aceea. Poate noi am putea să ne mîndrim că am jucat la Universitatea Craiova, cei care am jucat în cupele europene şi am obţinut trofee.  

Loading the player…

CRAIOVA-STEAUA. Cîrţu este convins că oltenii pot produce surpriza mîine. contra Stelei. “E interes mare în Craiova pentru meciul cu Steaua. Stadionul va fi sold-out, aşa se spune. Craiova duce dorul de un meci de tipul ăsta. E bine că fotbalul din Craiova să fie din nou conectat la astfel de evenimente. Lumea a început să vină lîngă echipă. Nu ştiu cît de importante sînt cele patru absenţe pe care le au ei, au cu ce să înlocuiască. Faptul că nu joacă la noi cîţiva jucători, ca Nuno Rocha sau Bancu, ar conta mai mult. Mîine se poate orice, avem şansa noastră. Steaua e cea mai bună echipă, asta e clar, dar noi credem în şansele noastre. Ar fi ceva perfect pentru istoria acestui stadion să batem Steaua. Drumul spre Europa e încă lung, noi am căutat puncte pentru a ne crea un confort pentru iarnă. Primul obiectiv a fost să evităm retrogradarea. Şi chiar ne mai trebuie pentru asta“, a spus Cîrţu la FANATIK SHOW.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!