News

Cum a fost Pacionel dat afară de la echipă: “A ameninţat antrenorul cu bătaia!” Reacţia conducerii: “Poate să fie şi Messi! Nu putem accepta aşa ceva!”

Înainte de marele derby CS Universitatea Craiova - Steaua, FCSB a câştigat, joi, la Cluj cu 6-1 meciul cu divizionara C Sănătatea - vezi video şi mai mult decât însăşi calificarea Stelei în...
29.10.2017 | 11:00
Cum a fost Pacionel dat afara de la echipa A amenintat antrenorul cu bataia Reactia conducerii Poate sa fie si Messi Nu putem accepta asa ceva

Înainte de marele derby CS Universitatea Craiova – Steaua, FCSB a câştigat, joi, la Cluj cu 6-1 meciul cu divizionara C Sănătatea – vezi videoşi mai mult decât însăşi calificarea Stelei în optimile Cupei României, lumea a rămas cu numele lui Emilian Pacionel întipărit în memorie. Puştiul oltean de lângă Caracal, deşi firav şi mic de statură la cei 16 ani ai săi, i-a cucerit pe fanii roş-albaştrilor cu tupeul şi “floricelele” desenate pe mocirla de pe Cluj Arena în compania amatorilor de la Sănătatea. Iar imediat după meci, Pacionel a devenit “viral” în lumea fotbalului şi a presei sportive, luându-i faţa până şi nărăvaşului Alibec, trecut pe linie moartă de Gigi Becali pentru mult prea mult tupeu. Atât în teren, cât şi în afara lui. 

Tatăl lui Emilian, fiul cel mic al familiei, a dezvăluit cum a ajuns Pacionel jr. la FCSB, acesta afirmând că Emilian a devenit noua perlă a lui Gigi Becali după ce fotbalistul care a fost în curtea Universităţii Craiova până în vara acestui an a fost umilit de clubul oltean – vezi declaraţiile. FANATIK.RO a mers pe firul evenimentelor şi vă dezvăluie, în premieră, episodul care a dus la excluderea lui Pacionel din sânul alb-albaştrilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Craiova nu i-a propus lui Pacionel contract de fotbalist profesionist din motive disciplinare

“Pacionel a fost în curtea noastră până în vara acestui an, este adevărat. El a făcut parte din lotul juniorilor B, echipa Under 17 a clubului, care a ieşit campioană naţională, după finala câştigată cu 3-2 în faţa lui Dinamo, cu Daniel Mogoşanu antrenor, cel care acum este selecţionerul naţionalei U16”, spune Silviu Bogdan, managerul Centrului de copii şi juniori de la CS Universitatea Craiova.

“Şi cum de vi l-a furat Steaua?!”, vine de la sine întrebarea. “FCSB nu ni l-a furat, ci l-am exclus noi din planurile noastre de viitor. De ce? Universitatea Craiova nu i-a propus lui Pacionel semnarea contractului la împlinirea vârstei de 16 ani, din cauza tatălui său, deşi Emilian era un puşti de viitor, talentat, căruia clubul îi închiriase, lui şi fratelui mai mare, Ştefan, şi o garsonieră tocmai ca să nu facă naveta Caracal – Craiova în fiecare zi.”

“Pacionel senior l-a ameninţat cu bătaia pe Mogoşanu de faţă cu fiul său!” 

“Ruptura s-a produs la un meci din sezonul trecut. Emilian era rezervă la U17, unde aveam o trupă  foarte solidă, lucru dovedit la final de campionat prin cucerirea titlului naţional. La un moment dat, iritat că fiul său nu joacă, tatăl lui Pacionel a intrat în incinta terenului, chiar în timpul partidei, a luat-o pe marginea gazonului şi a venit lângă banca de rezerve a echipei. L-a înjurat ca la uşa cortului pe antrenorul Daniel Mogoşanu şi l-a ameninţat cu bătaia, chiar în faţa propriului copil şi a întregii echipe. Acolo s-a rupt totul şi s-a ajuns la hotărârea de nu-i oferi contract lui Pacionel. Timpul va demonstra dacă am luat decizia corectă sau nu”, a dezvăluit Silviu Bogdan pentru FANATIK.RO.

Rotaru a luat foc: “Poate să fie şi Messi! La Universitatea Craiova nu se acceptă aşa ceva!”

Lucrurile s-au liniştit, însă episodul a ajuns şi la urechile patronului Mihai Rotaru, care, în ciuda rapoartelor favorabile lui Emilian Pacionel, cu privire la calităţile fotbalistice ale puştiului din Caracal, a decis să nu-i ofere acestuia un contract de profesionist. Care a ajuns, astfel, în curtea FCSB în calitate de fotbalist liber de contract şi este privit ca “noul Florin Cernat” de Meme Stoica. “Nu mă interesează, poate să fie şi Messi! Să meargă unde un astfel de comportament îi este permis”, le-a transmis Rotaru oamenilor din club, conform dezvăluirilor făcute de martorii oculari pentru FANATIK.RO.

Joacă Pacionel în Craiova – Steaua?

“De-acum, după meciul de la Cluj, să fiţi convinşi că taică-său va avea pretenţii să-l vadă jucând din ce în ce mai des la Steaua. Să vedem, ce-o mai zice Meme când s-o trezi cu Pacionel senior deasupra băncii de rezerve, ameninţându-l cu bătaia şi pe el şi pe Dică? Credeţi că Gigi Becali o să-i permită? O să-l facă pachet şi-o să-l trimită la Caracal când îşi va da seama ce bombă cu ceas şi-a adus la echipă. Păcat de talentul copilului”, spun oltenii.

Partida CS Universitatea Craiova – Steaua va avea loc duminică, de la ora 20:45 la Severin. Cele 2 echipe se află la egalitate de puncte, câte 32, în fruntea clasamentului Ligii 1 Betano, alături de CFR Cluj.

Tags: