Fotbal intern

Meciul anului! Show total cu Viitorul și Craiova pe “Ion Oblemenco”

Meciul anului Show total cu Viitorul si Craiova pe Ion Oblemenco

Update

. Craiova – Viitorul s-a terminat la egalitate, scor 3-3, în etapa a 7-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, ediția 2017-2018. Mitriță (24) și Băluță (45, 57) au înscris pentru olteni, iar pentru echipa lui Gheorghe Hagi au marcat Cicâldău (15) și Ganea (46, 55).  Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!

Craiova rămâne pe locul 3 în clasamentul playoff-ului Ligii 1 Betano, cu 35 de puncte, iar Viitorul Contanța pe 4, cu 31, la două puncte în fața Astrei Giurgiu, echipă cu un joc în minus. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!


Update.

Echipele de start pentru Craiova – Viitorul.

Craiova: Calancea – Screciu, Gardoş. Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Hodorogea, Ghiţă, Nooijer, Ganea – Cicâldău, Băluţă, Vână – Ianis, Gavra

VEZI AICI MECIUL ONLINE!


Update

. Jucătorii Viitorului au ajuns la stadionul “Ion Oblemenco” pentru a inspecta gazonul.

Update. Cu două ore şi jumătate înaintea meciului Craiova – Viitorul Constanţa s-a dat startul distracţiei în locul special amenajat pentru fanii din Bănie. Răzvan Popa, Fausto Rossi şi Marius Briceag au ajuns pentru a face poze şi a oferi autografe suporterilor.


Update.

Oficialii formaţiei pregătite de Devis Mangia le-au pregătit suporterilor din Bănie o surpriză înaintea meciului cu FC Viitorul Constanţa. Fanii olteni se vor întâlni cu trei jucători în zona special amenajată pentru suporterii care vor merge pe “Ion Oblemenco”. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


CS U Craiova – Viitorul Constanța va fi duelul care consfințește debutul din această etapă de play-off din Liga 1. Partida care se va juca pe noul Ion Oblemenco pune față în față echipele aflate pe locurile trei și patru din prima stagiune din România. Vezi meciul  live video aici

Viitorul Constanța are șansa să se apropie la un punct de olteni, în cazul în care echipa lui Gică Hagi va reuși să câștige meciul din deplasarea de la Craiova. ”Va fi un meci dificil, cu un adversar foarte puternic. E important pentru noi pentru a ne menţine poziţia a treia. Vrem să câştigăm cât mai multe puncte şi la sfârşit să vedem ce se va întâmpla. Dacă vom reuşi să învingem ne vom distanţa la un număr de puncte care ne pune în postura de a ocupa locul trei la final, orice alt reuzltat duce lupta mai departe. Noi ne dorim să câştigăm puncte şi de la celelalte două echipe din faţă. Pentru mine să ne fie teamă nu există, trebuie să intrăm pe teren şi să câştigăm” , a spus Mangia, la conferința de presă dinaintea partidei cu Viitorul.

Craiova – Viitorul LIVE STREAM Liga 1 play-off. Hagi: „Avem o portiță mică la locul 3”

Craiova – Viitorul LIVE STREAM Liga 1 play-off. 

În replică și Gică Hagi consideră că echipa sa are o șansă mică să ajungă pe ultima treaptă a podimului: „Cred că o să iasă un meci foarte bun şi frumos din toate punctele de vedere, sunt îndeplinite toate premisele în acest sens, atât stadionul cât şi echipele care vor evolua, dar şi atmosfera care se va face în jurul partidei. Ambele echipe îşi doresc victoria, ultimul rezultat al Craiovei ne dă o speranţă că ne putem gândi şi la locul 3. S-a deschis pentru noi o portiţă după înfrângerea lor cu Astra Giurgiu, dar va fi greu. Oricum noi vrem să câştigăm fiecare meci. Mergem acolo gândind că trebuie să fim mai buni, mai iuţi ca ei”, a spus „Regele”, înainte de meciul Craiova – Viitorul.

Echipele probabile:

Craiova:

Popescu – Screciu, Gardoş, Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţîru, Ghiţă, Ganea – Cicâldău, Băluţă, Vînă – Ciobanu, Gavra, Hagi

Craiova – Viitorul se joacă astăzi, de la ora 20:45, la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Partida este în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO.