Sport

Crimă odioasă comisă de ultrașii lui PAOK. Fanii echipei lui Răzvan Lucescu au ucis cu sânge rece un suporter rival de 19 ani

Rivalitățile dintre suporteri fac din nou victime. În Grecia, ultrașii lui PAOK au ucis cu bestialitate un suporter rival al celor de la Aris Salonic.
02.02.2022 | 09:34
Crima odioasa comisa de ultrasii lui PAOK Fanii echipei lui Razvan Lucescu au ucis cu sange rece un suporter rival de 19 ani
Fanii lui PAOK din timpul unui meci cu Spartak Moscova din preliminariile Champions League. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pe străzile din Salonic a avut loc o crimă odioasă. Câțiva ultrași din nucleul dur al galeriei lui PAOK sunt acuzați că au ucis un tânăr suporter, în vârstă de numai 19 ani.

Conform greekreporter.com, teribilul eveniment s-a produs în jurul orei 01:00, în cartierul Harilaou.

ADVERTISEMENT

Victima, pe numele său Alkis Kambanos, era însoțit de noi prieteni, toți fiind atacați de mai mulți indivizi care au coborât din două mașini.

Locuitorii din Salonic au asistat la o crimă odioasă. Ultrașii lui PAOK au omorât un suporter de 19 ani

Agresorii au folosit un cuțit cu care l-au înjunghiat în coapsă pe tânărul fan al lui Aris Salonic, care a decedat din cauza faptului că a pierdut foarte mult sânge. P

ADVERTISEMENT

Prietenii lui Alkis Kambanos au fost și ei răniți grav și au fost transportați la spitalul Papanikolau pentru îngrijiri medicale.

Martorii oculari au dezvăluit pentru sursa citată cum au trăit scenele de groază care i-au avut ca protagoniști pe ultrașii lui PAOK.

ADVERTISEMENT

„Locuiesc deasupra, dar nu am ieșit pe balcon. Îmi era frică. Erau mai mulți!”, a dezvăluit un martor.

Potrivit relatărilor de la fața locului, tânărul a încercat cu disperare să se apere de atacatori: „Te rog să nu mă mai lovești!”, ar fi strigat acesta în timpul atacului, a spus un alt martor.

ADVERTISEMENT

Incidente în Grecia la derby-ul PAOK – Aris Salonic

Tragicul eveniment s-a petrecut la câteva luni de la ultimul duel direct dintre cele două rivale din Salonic. PAOK și Aris au jucat derby-ul din campionat la finalul lui noiembrie, atunci când oaspeții s-au impus cu 1-0.

Echipa lui Răzvan Lucescu a luat atunci gol în prima repriză, ceea ce a declanșat furia fanilor lui PAOK, care au creat un haos general, aruncând cu petarde și fumigene.

Derby-ul a fost întrerupt timp de 42 de minute, după ce mai mulți ultrași au invadat gazonul și au împiedicat desfășurarea partidei. Patru dintre suporterii lui PAOK au fost atunci arestați în urma acelor incidente.

ADVERTISEMENT