Cristea, PĂRĂSIT de roşcata Carla! Află motivul

Intalnire de gradul zero zilele trecute, la mare! Adrian Cristea a dat nas in nas cu doua din fostele iubite: Bianca Dragusanu si Denisa Nechifor. Pe deasupra, si cea care i-a fost iubita pana ieri,...
08.08.2014 | 08:43
Cristea PARASIT de roscata Carla Afla motivul

Intalnire de gradul zero zilele trecute, la mare! Adrian Cristea a dat nas in nas cu doua din fostele iubite: Bianca Dragusanu si Denisa Nechifor. Pe deasupra, si cea care i-a fost iubita pana ieri, Carla, s-a aflat si ea la mare. Situatie incurcata rau!

Incurcate sunt caile showbiz-ului, mai ales atunci cand cel care este pus in dificultate este nimeni altul decat Adrian Cristea, care in ultimii ani a atras atentia numai prin relatiile amoroase tumultuoase, nu si prin rezultatele pe plan profesional. Zilele trecute, ” Printul” s-a gandit sa ia si el pulsul agitatiei de pe Litoral si sa isi mai clateasca ochii cu frumusetile autohtone, asa ca s-a urcat in masina si a pornit spre Mamaia. Singur, desi iubita lui, Carla, i-a marturisit ca si-ar dori sa il insoteasca.

Prietenii Carlei nu au vazut cu ochi buni relatia acesteia cu fotbalistul
Prietenii Carlei nu au vazut cu ochi buni relatia acesteia cu fotbalistul

De altfel, tanara a si ajuns pe Litoral in acelasi timp cu fotbalistul, insa cu un alt mijloc de transport, respectiv cu DJ Wanda, prietena ei cea mai buna. Ajuns la Mamaia, Cristea s-a oprit direct pe plaja, unde s-a racorit cu un pahar de vin alb. Desi fara erau aproape 40 de grade Celsius la umbra, Cristea nu a vrut sa renunte sub nicio forma la costumul scortos, camasa cu maneca lunga si vesta groasa.

Si-a revazut doua foste iubite!

Desi ziua parea sa se anunte una placuta, ceva i-a dat “Printului” planurile peste cap. Sau, mai spus, cineva. Astfel, Cristea a aflat socat ca doua foste iubite, adica Denisa Nechifor si Bianca Dragusanu, sunt, si ele, tot la Mamaia. Prima aflata la mare cu munca, a doua in vacanta, alaturi de Victor Slav. Ca si cum nu ar fi fost suficient, Carla a facut si ea tot posibilul pentru a petrece cat mai mult timp in compania iubitului sau. Vazandu-se in incurcatura, Cristea a facut tot posibilul pentru a salva situatia:

Cristea ii povestea dese ori iubitei sale despre fostele lui relatii, insa niciodata despre BiancaCristea ii povestea dese ori iubitei sale despre fostele lui relatii, insa niciodata despre Bianca

“Se afla la o terasa unde mama fiicei lui, Denisa Nechifor, face evenimente. Deci se afla si ea acolo. Au vorbit, au discutat, iar la un moment dat l-a sunat Carla ca vrea si ea sa vina. Cand a auzit, el s-a panicat. In cele din urma si-au dat intalnire in alta locatie, temandu-se, probabil, de o intalnire intre cele doua. Ajuns pe o alta terasa de fite, mare i-a fost mirarea “Printului” cand a dat nas in nas cu Bianca Dragusanu, care era insotita de Victor Slav.

Ba, mai mult, o astepta pe Carla, deci momentul ar fi fost si mai penibil. A plecat si de acolo, iar zilele care au urmat a facut tot posibil sa evite ca fostele sa dea ochii una cu alta“, a declarat un apropiat al lui Adrian Cristea, pentru CANCAN.ro.

A fost parasit de iubita!

Denisa si Adrian Cristea au impreuna o fetita, pe micuta RaniaDenisa si Adrian Cristea au impreuna o fetita, pe micuta Rania

O luna si jumatate, atat a durat povestea dintre Adrian Cristea si o roscata focoasa, Carla. Tanara a declarat public ca are o relatie serioasa cu “Printul”, insa, ieri, cei doi s-au despartit. Mai exact, Carla i-a dat papucii fotbalistului, deranjata de comportamentul acestuia si de faptul ca nu-si doreste o relatie serioasa.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!