Cristea şi Nilă tremură! Amanta comună e gravidă?

Informatie de ultim moment in lumea showbiz-ului autohton! Denisa Botcari, blonda care a facut ravagii printre barbatii celebri vara aceasta, ar fi insarcinata!...
05.10.2014 | 17:10
Cristea si Nila tremura Amanta comuna e gravida

Informatie de ultim moment in lumea showbiz-ului autohton! Denisa Botcari, blonda care a facut ravagii printre barbatii celebri vara aceasta, ar fi insarcinata!

1

In aceasta vara, Denisa Botcari a aparut in atentia presei mondene prin relatia ultramediatizata pe care a avut-o cu Adrian Cristea. Cum era de asteptat, idila nu a tinut mult, basca, la finalul ei, tanara l-a atacat sub centura pe “Print”, spunand despre el ca nu este cine stie ce barbat la pat.

2

Dupa amorul cu Cristea, prin viata blondinei s-au perindat si alti barbati cunoscuti, e adevarat pe perioade scurte.

Irinel Columbeanu, Vincenzo Castellano sau fotbalistul Cristian Daminuta s-au aflat si ei pe lista blondei. Mai mult, ultima aventura cu Mihai Costea a socat pe toata lumea, mai ales ca in acea perioada, fotbalistul era cuplat oficial cu Daniela Crudu.

5

3

4

Acum, toti acesti barbati tremura, pentru ca prin lumea mondena se barfeste ca Denisa ar fi insarcinata in cateva saptamani.

6

In sprijinul acestei afirmatii sta si faptul ca, ieri, Botcari s-a dus la un salon de infrumusetare si, din pricina mirosurilor de vopsele, i s-a facut rau! Imediat, o persoana aflata la fata locului a incercat sa ii dea un medicament de greata, insa prietena care o insotea pe blonda a avut o replica neasteptata: “Denisa nu are voie sa ia nimic, pentru ca este gravida!”

636x848_denisa-botcari

In plus, imediat ce a parasit coaforul, manechina s-a dus direct la farmacie si ar fi cumparat doua teste de sarcina. “Ajunsa acasa, si-a facut imediat testul si… surpriza, a iesit pozitiv, lucru ce a determinat-o si pe ea sa se ingrijoreze! In aceste conditii, luni o sa se duca si la un medic ginecolog din Anglia, tara in care locuieste si in care a ajuns deja de azi”, a spus o apropiata de-a Denisei pentru WOWbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro