Fotbal intern

REVOLUŢIE în Giuleşti! Cristescu, GONIT de echipă!

Neacordarea licenţei pentru Liga 1 a adus schimbări importante la Rapid. Chiar dacă acestea au venit cînd şansele de schimbare sînt aproape nule. După ce FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate...
19.05.2014 | 00:07
REVOLUTIE in Giulesti Cristescu GONIT de echipa

Neacordarea licenţei pentru Liga 1 a adus schimbări importante la Rapid. Chiar dacă acestea au venit cînd şansele de schimbare sînt aproape nule. După ce FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Adrian Zamfir şi-a dat demisia din funcţia de administrator special al giuleştenilor, ba mai mult, renunţă şi la calitatea de acţionar, a venit rîndul jucătorilor şi a conducerii rapidiste de a face următorul pas.

Prin vocea preşedintelui din Grant, Nicolae Manea, giuleştenii îşi vor manifesta public dorinţa ca mass-media să nu mai asocieze numele Rapid cu Nicolae Cristescu. Omului de afaceri i se impută, pe lîngă faptul că a vrut să cîştige un capital imens de imagine, alte interese de-a dreptul penibile, ca de exemplu să îşi deconteze facturile de la restaurantul pe care îl deţine lîngă Bucureşti, fără să facă nimic pentru îndreptarea situaţiei financiare a Rapidului. “Tot timpul a fost un bufon! A făcut clubul de rîs şi nu a reuşit să îl reprezinte cu onoare şi demnitate. În cadrul unei conferinţe de presă care va fi organizată în curînd, poate chiar luni, mass-media va fi notificată să nu îl mai contacteze pe acest individ pentru a-şi expune părerile în legătură cu Rapid şi el va fi atenţionat să nu îşi mai asocieze numele cu cel al echipei”, au dezvăluit surse din cadrul echipei.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Un milion de euro şi Rapid e în Liga 1!

Interdicţia pe care urmează să o primească Cristescu este a doua schimbare majoră din sînul echipei în mai puţin de 68 de ore, prima fiind demisia lui Adrian Zamfir din calitate de administrator special şi deţinător al acţiunilor. Cel care are cele mai mari şanse să îl înlocuiască pe Zamfir este preşedintele giuleştenilor, Nicolae Manea. “Vom vedea, încă nu pot să comentez nimic”, a fost reacţia fostului jucător feroviar. Schimbările făcute au menirea să convingă un om de afaceri să depună un milion de euro în conturile clubului, această sumă reprezentînd garanţia faptului că giuleştenii pot face faţă rigorilor financiare din Liga1. “Avem şanse mari să cîştigăm la TAS dacă reuşim să facem oamenii de afaceri să înţeleagă că putem să readucem echipa pe drumul cel bun, iar Rapid să revină acolo unde îi e locul”, este convins preşedintele Rapidului.

Pancu, apel către fani: “Să umplem stadionul!”

Idolul rapidiştilor, Daniel Pancu, a analizat situaţia pentru FANATIK.RO şi a dezvăluit că, în urma discuţiilor din vestiar şi a unei analize a situaţiei, speră în Tribunalul de la Lausanne. Mai mult, golgheterul giuleştenilor anunţă că va rămîne alături de echipă şi dacă situaţia nu se îndreaptă. “Mi se rupe sufletul! Îmi este sfîşiat de atîta durere! Cu ocazia asta vreau să anunţ că nu mă retrag, rămîn alături de echipă şi băieţi. În privinţa lui Zamfir şi Cristescu, îi împărtăşesc sentimentele lui Viorel Moldovan. Ne-au minţit atîta timp! Dar trebuie să se ştie că Rapid nu moare, noi vom fi mai uniţi, mai puternici şi mai hotărîţi ca pînă acum. Fac apel la toţi suporterii să umplem stadionul pînă la refuz, să arătăm că noi nu ne vom pierde unii de alţii niciodată. Să ne strîngem ca o mare familie ce sîntem şi să facem spectacol cum se întîmplă la derby-uri. Să le arătăm ce înseamnă Rapid!”, a fost declaraţia emoţionantă a veteranului din atacul Rapidului.

Tags: