Ligi Inferioare

Cristescu face aluzii la droguri: “Îi ajută nişte dealeri. Nu poţi lăsa nişte infractori în libertate”

Silvian Cristescu, team-managerul de la CS U CRaiova, a comentat în direct la Sport.ro incidentul de ieri dintre portarul Andrei Preda şi Mihăiţă Pleşan. Acesta a dat de înţeles că Andrei...
24.11.2013 | 17:50
Cristescu face aluzii la droguri Ii ajuta niste dealeri Nu poti lasa niste infractori in libertate
ADVERTISEMENT

Silvian Cristescu, team-managerul de la CS U CRaiova, a comentat în direct la Sport.ro incidentul de ieri dintre portarul Andrei Preda şi Mihăiţă Pleşan. Acesta a dat de înţeles că Andrei Preda s-ar droga şi l-a avertizat pe Adrian Mititelu că va avea “o surpriză”.

“Oamenii care iau multe vitamine sînt iresponsabili. Se ştie cine îi ajută, sînt dealeri. Am depus o plîngere, plus că poliţia a sărit pe victimă, nu pe atacatori, tipic românesc. Prima dată a fost incidentul cu Pleşan, nu s-a luat nici o măsură. Regia a fost făcută dinainte, exact ca la Severin. În zilele următoare veţi avea o mare surpriză în legătură cu oferta care i s-a făcut lui Mititelu”, a declarat Cristescu.

ADVERTISEMENT

“În ţara asta nu totul este politic. Oamenii din Işalniţa au fost sponsori ani de zile la Universitatea Craiova, trebuia ca mass-media să facă o anchetă. Mai multe nu spun, dar s-au întîmplat prea multe lucruri. Nu poţi lăsa nişte infractori în libertate. Mititelu are 403 procese pe rol” a spus team managerul lui CS U Craiova.

După spusele acestuia, Mititelu a replicat: “La cît rău mi-au făcut, totul e posibil. Dorinţa de a pune mîna pe Universitatea este una  enormă. Restul afirmaţiilor sînt aberaţii”.

ADVERTISEMENT