Fotbal intern

Cristi Balaj și Basarab Panduru râd de Florin Tănase! “La ce prostii spune, normal că nu mai vin oamenii la stadion”

29.04.2019 | 12:29
Cristi Balaj si Basarab Panduru rad de Florin Tanase La ce prostii spune normal ca nu mai vin oamenii la stadion

Cristi Balaj și Basarab Panduru nu au ezitat și au râs de Florin Tănase! Declarațiile făcute de jucătorul FCSB-ului i-au amuzat pe cei doi. Fostul arbitru a fost cel mai dur atunci când a venit vorba despre atacantul lui Gigi Becali. „La ce prostii spune, normal că nu mai vin oamenii la stadion. E pe un drum total greşit. Trebuie să revină în centru, în sensul giratoriu, şi să iasă pe prima ieşire. Nu au fost trei penalty-uri. Bine că nu s-a făcut arbitru”, a spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

Cristi Balaj și Basarab Panduru râd de Florin Tănase!

Florin Tănase a primit o replică dură și din partea lui Basarab Panduru. Fostul mare jucător al Stelei a taxat și el declarațiile atacantului, făcute la puțin timp după victoria cu Astra, scor 1-0. “El spune că FCSB merită să ia campionatul, pentru că joacă la fel de urât ca celelalte echipe. Adică, dacă tot e campionatul slab, de ce să nu merităm şi noi titlul?”, a spus Panduru.

Florin Tănase a ieșit în evidență după ce a acuzat faptul că arbitrii partidei FCSB – Astra nu i-au acorda lovitură de la 11 metri. “Am avut trei penalty-uri clare, după părerea mea, şi altul trebuia să fie rezultatul.Trebuia să fie mult mai mare, nu să îngheţăm în ultimul minut. Dar ăştia sunt arbitrii de la noi din ţară, nu ştiu ce urmăresc ei când intră pe gazon. După al doilea i-am zis că eu am dat în minge, el mi-a spus că Erico a dat în minge, când mi-a dat galben pentru simulare.

Cristi Balaj și Basarab Panduru râd de Florin Tănase! Florin Tanase suparat in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 11 martie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Florin Tănase s-a certat și cu fanii la finalul partidei cu Astra

Tănase a cerut penalty

La pauză, am intrat la vestiar şi Mihai Stoica mi-a transmis că au fost ambele penalty-uri. Şi în repriza a doua, încă un penalty clar. Eu pentru simulări, dacă simulez, primesc cartonaşe galbene. Mi-aş dori şi eu ca aceşti arbitri, când nu acordă penalty-uri, mai ales 3 într-un meci, să fie şi ei suspendaţi.  Pentru că nouă ni se acumulează cartonaşele şi plătim”, a declarat Tănase care a precizat că FCSB merită titlul pentru că nicio altă formație nu joacă mai frumos.

“Pentru că nici celelalte, nici cealaltă echipă care este peste noi nu joacă mai frumos. Dacă va fi să se încurce CFR-ul ne bucurăm, dacă nu, anul viitor trebuie să câştigăm toate meciurile cu echipele mici, pentru că un campionat se câştigă cu echipele mici”, a mai precizat Florin Tănase.

  • 22 de goluri a marcat Florin Tănase pentru FCSB