Cristi Chivu, tată pentru a treia oară? “Ne dorim un băieţel!”

A pus pe picioare un business de anvergură, pe care îl poate conduce din orice colţ al lumii şi în orice etapă a vieţii ei şi şi-a făcut fetele mari. Acum, Adelina Chivu este cuprinsă din...
28.02.2015 | 08:34
Cristi Chivu tata pentru a treia oara Ne dorim un baietel
ADVERTISEMENT

A pus pe picioare un business de anvergură, pe care îl poate conduce din orice colţ al lumii şi în orice etapă a vieţii ei şi şi-a făcut fetele mari. Acum, Adelina Chivu este cuprinsă din nou de fiorul maternităţii.

Ei (şi relaţia lor) sunt ieşiţi din comun. Au un mariaj trainic de la jumătatea lui 2008, au două fetiţe cărora li s-au dedicat total, el a părăsit terenul de fotbal fără nici un scandal, iar ea pare să nu ştie ce înseamnă aviditatea de publicitate şi celebritate, simţindu-se absolut confortabil în postura de casnică sau…

ADVERTISEMENT

«Acum, sunt semicasnică»

“Casnică am fost până de curând, când fetele aveau program scurt la grădiniţă şi mi-am dorit să stau cu ele cât mai mult. Acum, sunt semicasnică. Merg zilnic la birou până la ora 16.00, când termină fetele şcoala. Cristi le duce, le ia, apoi le preiau eu”.

Adelina (alături de opt colegi) a creat o platformă online, care va funcţiona ca o comunitate în care membrii vor vinde produse de lux la mâna a doua şi care va fi lansată în curând.

ADVERTISEMENT

“Vânzătorii sunt din toată Europa, iar cumpărătorii, din toată lumea. Bucureştiul ar fi fost prea mic şi ar fi existat şanse foarte mari să te întâlneşti la restaurant cu vreo clientă”, povesteşte Adelina. Şi pentru că noul ei business poate fi condus oricând, de oriunde, în viaţa fostei ştiriste îşi face loc o nouă provocaprovocare. Dacă până nu de mult excludea din start o nouă sarcină, acum e pregătită să devină din nou mamă.

«Amândoi suntem speriaţi»

Iar un cuvânt greu de spus l-au avut Cristi şi fetele: “Fetele îmi cer un frăţior. Sunt disperate după bebeluşi. Cristi vrea şi el… Cred că băiat… Nu vrea să spună însă, ca să nu se simtă fetele lezate. Cristi şi-a dorit fete. A avut mult de suferit, mai ales fizic, în activitatea lui şi nu voia ca băiatul său să treacă prin ce a trecut el, dar acum nu îl mai simt reticent la idee. Când vine vorba despre băiat este resemnat, pentru că ştie că mi-aş dori eu. Şi îşi doreşte să am şi eu parte de experienţa de mamă de băiat, cum o are el pe cea de tată de fete. Deci, ne dorim un băieţel”.

ADVERTISEMENT

Deşi va fi a treia experienţă de acest gen… “Amândoi suntem speriaţi de prima parte, când bebeluşii se îneacă, nu dorm. Noi am fost doi părinţi stresaţi. Să faci copii este uşor, să-i modelezi este o adevărată provocare”.

Procese de conştiinţă de mamă

Principalul aspect la care Adelina a lucrat pe partea de educaţie a fost relaţia strânsă dintre fiicele ei. “Aici am reuşit! Natalia şi Anastasia sunt cunoscute în toată şcoala pentru că în pauze se caută, se pupă şi se îmbrăţişează de parcă nu s-au văzut de luni. Mă bucur când preferă să stea împreună, chiar dacă pe mine mă dau afară din cameră”.

ADVERTISEMENT

Şi, cu toate că cei din jur le laudă educaţia, Adelina se teme totuşi că nu a fost o mamă perfectă. “Eu am nopţi în care nu dorm şi mă gândesc dacă am greşit cu ceva în ziua respectivă, dacă am ales corect şcoala, dacă nu le răsfăţ peste măsură…”.

Vezi mai multe AICI

ADVERTISEMENT
Tags: