Fotbal intern

Cristi Manea, Alex Băluţă şi Mitriţă, serviţi regeşte de Salt Bae în Dubai. Au încercat noua fiţă din lumea fotbalului. Video

05.01.2019 | 14:01
Cristi Manea Alex Baluta si Mitrita serviti regeste de Salt Bae in Dubai Au incercat noua fita din lumea fotbalului Video

Cristi Manea, Alex Băluţă şi Alex Mitriţă au profitat din plin de scurta vacanţă primită în această iarnă şi au mers în Dubai, acolo unde au luat cina la restaurantul de lux Nusr-Et, cel care este des frecventat de fotbalişti mari din Europa şi nu numai. VEZI VIDEO MAI JOS!

Cei trei fotbalişti români şi-au luat iubitele şi au plecat pentru câteva vizile în Dubai. Aceştia nu au ezitat nici când a venit vorba de a lua cina la Nusr-Et pentru a gusta o friptură servită într-un stil aparte de către celebrul bucătar Salt Bae.

Cine de lux la Nusr-Et pentru Cristi Manea, Alex Băluţă şi Mitriţă

Cristi Manea a postat un filmuleţ pe pagina sa de socializare în care apare alături de Salt Bae, pe numele său Nusret Gokce, un bucătar celebru care a devenit viral pe internet la începutul anului 2017 prin modul în care prepară fripturile şi apoi le presară cu sare în faţa clienţilor.

Nici Adi Mutu nu a ratat ocazia de a merge să mănânce la restaurantul deţinut de Salt Bae în Dubai. “Briliantul” şi Sandra, soţia lui, au fost serviţi de bucătarul turc vara trecută. Aţi mari fotbalişti care s-au bucurat de spectacolul oferit de Salt Bae sunt Robert Lewandowski, Paul Pogba, Leo Messi şi Franck Ribery. Mijlocaşul lui Bayern s-a întâlnit cu Salt Bae la Istanbul, iar francezul a comandat o friptură învelită în aur, pentru care a scos din buzunar 1.2000 de euro. “Nu există un mod mai bun să încep anul ca o vizită la fratele meu turc”, a scris Ribery pe pagina sa de Twitter.

Cine este Salt Bae

“Sunt fiul unui miner. Tatăl şi mama mea au fost analfabeţi. Eu nu am putut să merg la şcoală din cauza sărăciei, a dificultăţilor financiare. Am început să muncesc mai întâi ca ajutor de măcelar, aveam doar 14 ani. Aşa am căpătat pasiunea pentru carne”, a spus Gokce. Acesta a dezvăluit şi de ce face mişcarea cu sarea care l-a făcut celebru. “Mişcarea aceea mi-a venit ca un reflex, nu am făcut-o pentru show. Pur şi simplu s-a întâmplat, iar oamenilor le-a plăcut. E ca şi cum, atunci când termini o operă, mai aplici o semnătură”.

Pe lângă faptul că îi bucură pe marii fotbalişti din lume cu show-ul său, Gokce e un familist convins. Are 9 copii şi e pasionat de fashion.

Tags: