Fotbal intern

Cristi Manea, transferat la FCSB! Anunțul oficial. FANATIK confirmat

02.09.2019 | 22:59
Cristi Manea transferat la FCSB Anuntul oficial FANATIK confirmat

Cristi Manea e lovitura pe care FCSB vrea să o dea în ultima zi în care se pot face transferuri în Casa Pariurilor Liga 1! Fundaşul dreapta titular al naţionalei României la Campionatul European de Tineret din Italia a discutat deja cu şefii roş-albaştrilor şi, dacă totul este în regulă, va semna contractul cu gruparea patronată de Gigi Becali! 


UPDATE, 2 septembrie, ora 22:45. FCSB a anunțat oficial, pe pagina de Facebook, transferul lui Cristi Manea. Fotbalistul va juca în acest sezon sub formă de împrumut, dar în vara anului viitor echipa lui Gigi Becali va avea prima opțiune pentru cumpărare.


UPDATE, 2 septembrie, ora 17:30. Sursele FANATIK au aflat că Manea semnează în aceste momente contractul cu FCSB. Președintele Valeriu Argăseală a trimis contractul la Roma, acolo unde fotbalistul, aflat alături de impresarul Pietro Chiodi, va semna acordul cu gruparea “roș-albastră”.


UPDATE, 2 septembrie, ora 11:25. Gigi Becali a confirmat în această dimineaţă informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK: “Este posibil să se facă azi transferul lui Cristi Manea. Da, aşa cred, că se va face”


Ştirea iniţială, 1 septembrie, 22:30

Cristi Manea e surpriza anunţată de Narcis Răducan la FCSB!

”Sunt discuții. E posibil să avem parte de o surpriză plăcută la capitolul veniri. Veți afla mâine (n.r. luni). Nu pot să vă spun mai mult”, a fost declaraţia directorului sportiv al roş-albaştrilor, Narcis Răducan, înainte de partida pe care FCSB a susţinut-o împotriva Viitorului duminică seara în Casa Pariurilor Liga 1. Iar FANATIK a aflat că lovitura pe care FCSB o pregăteşte pentru ultima zi a perioadei de mercato este Cristi Manea!

Negocierile dintre Cristi Manea şi FCSB s-au purtat prin intermediul impresarului Pietro Chiodi, iar cele două părţi sunt foarte aproape să ajungă la un numitor comun. Singurul impediment este, cel puţin la acest moment, faptul că Manea mai are discuţii şi cu echipe din străinătate, aşa că duminică noapte, sau în dimineaţa zilei de luni, se va decide asupra viitorului său.

Ajunsese să se antreneze prin parcuri!

Cristi Manea are 22 de ani, a fost campion al României în ultimele două sezoane la CFR Cluj, unde a fost împrumutat de clubul de care aparţine, Apollon Limassol. Manea a fost titular la Europeanul de Tineret din Italia, unde a ajuns până în semifinale cu echipa antrenată de Mirel Rădoi, însă nu şi-a găsit altă echipă până acum, iar Cosmin Contra dezvăluise că ajunsese să se antreneze prin parcuri!

În acest moment, pentru postul de fundaş dreapta, cel pe care joacă Manea, FCSB are în lot mai multe opţiuni, niciuna însă pe placul lui Gigi Becali. Alexandru Stan şi Claudiu Belu-Iordache sunt în dizgraţie, iar Valentin Creţu, deşi adus după începerea sezonului, nu l-a încântat nici el pe patron.

4 milioane de euro este suma la care este cotat Manea de site-ul de specialitate transfermarkt.de 

16 ani şi 9 luni avea Cristi Manea când a îmbrăcat tricoul naţionalei mari, devenind cel mai tânăr debutant din istoria tricolorilor