Fotbal intern

Cristi Manea și Adrian Rus, probleme înainte de România – Croația! EXCLUSIV

17.06.2019 | 14:29
Cristi Manea si Adrian Rus probleme inainte de Romania  Croatia EXCLUSIV
Adrian Rus și un membru din staff-ul medical al echipei naționale a României la finalul antrenamentului susținut dumincă

România U21 se duelează cu Croația U21, marți, 18 iunie, de la ora 19.30, la San Marino, în Grupa C de la EURO 2019, iar FANATIK a aflat că Cristi Manea și Adrian Rus, doi dintre jucătorii de bază din lotul antrenat de Mirel Rădoi, au probleme înaintea partidei de debut de la Campionatul European din Italia și San Marino.

Cristi Manea și Adrian Rus, probleme înainte de România – Croația

După ce Denis Drăguș a părăsit cantonamentul echipei naționale a României în urma unei accidentări suferite în stagiul de pregătire susținut înainte de EURO 2019, Mirel Rădoi întâmpină mici probleme și cu doi apărători din lotul echipei naționale a României înaintea partidei cu Croația U21.

Cristi Manea, fundașul dreapta despre care FANATIK a scris că este dorit de AS Roma, a resimțit mici dureri la genunchiul drept, dar nu există șanse ca acesta să nu joace cu Croația U21. De partea cealaltă, Adrian Rus se antrenează cot la cot cu ceilalți coechipieri, dar încă nu este refăcut 100% după pubalgia suferită în perioada în care evolua pentru Sepsi OSK.

Cristi Manea la antrenamentul susținut de România U21 la EURO 2019
Cristi Manea la antrenamentul susținut de România U21 la EURO 2019

Cristi Manea, om de bază la prima reprezentativă

Cotat de site-urile de specialitate la 3 milioane de euro, Cristi Manea este un om de bază în lotul echipei naționale a României, iar Mirel Rădoi a decis să îl cheme și la reprezentativa de tineret U21 pentru Campionatul European din Italia și San Marino. Fundașul dreapta are 10 selecții la echipa națională antrenată de Cosmin Contra și a ieșit campion de două ori cu CFR Cluj.

De partea cealaltă, Adi Rus a semnat un precontract cu MOL Vidi, dar oficialii echipei din Ungaria nu au activat înțelegerea până în acest moment. Astfel, șansele ca fundașul să meargă la Academia Puskas după Campionatul European U21 sunt mari. Fundașul central are 3 selecții la echipa națională a României U21.

Pentru echipa națională a României U21 urmează meciul cu Croația U21, marți, 18 iunie, de la ora 19.30, la San Marino. Partida este transmisă de TVR 1, iar toate fazele importante le poți vedea LIVE VIDEO pe FANATIK.