Fotbal international

Cristi Tănase, schimbare radicală după ce a plecat de la FCSB. “Vreau ca băieţelului meu să îi placă fotbalul!”

03.11.2018 | 12:43
Cristi Tănase într-un meci jucat pentru FCSB. Schimbare radicală pentru mijlocaş după ce a plecat din Liga 1 Betano

Cristi Tănase s-a despărţit de FCSB în iulie 2018 şi a plecat la Eskisehirspor, iar fostul căpitan al “roş-albaştrilor” a avut parte de o schimbare destul de mare. Ajuns la vârsta de 31 de ani, “Dodel” a dezvăluit ce planuri de viitor are şi ceea ce îşi doreşte să se întâmple în scurt timp. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CU IUBITA LUI CRISTI TĂNASE!

Cristi Tănase a trecut peste perioada în care îşi dorea să petreacă şi să fie burlac, iar acum a devenit un familist convins. “Dodel” trăieşte o poveste de iubire de mai bine de patru ani cu Alexandra Damaschin, iar internaţionalul român cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro a dezvăluit că îşi doreşte să devină tătic.

Cristi Tănase, schimbare radicală după ce a plecat de la FCSB

“Cred că sunt mult mai matur, să zic aşa, cu capul pe umeri, şi îmi doresc un singur lucru: sănătate, pentru mine şi familie. Restul o să vină dacă crezi şi îţi doreşti, cu siguranţă, o să vină”, a spus Cristi Tănase, conform Antena Stars. Întrebat dacă îşi doreşte să devină tătic, “Dodel” a răspuns: “Chiar îmi doresc. Îmi doresc, poate, un băiat şi o fată pe viittor. Îmi doresc şi sper să se întâmple cât mai curând. Acum, nu depinde doar de mine. Dacă o să am un băieţel aş dori să îi placă fotbalul. Şi vreau să îi placă să meargă la fotbal, nu să îl forţez eu. Nu aş vrea să îi pun eu mingea în mână şi să îl trimit la fotbal. Mi-aş dori să aibă talent”.

Alexandra Damaschin, iubita lui Cristi Tănase

Cristi Tănase are 230 de meciuri pentru FCSB, echipă pentru care a înscris 30 de goluri şi a oferit 48 de pase decisive. Pe parcursul carierei, “Dodel” a mai evoluat pentru FC Argeş Piteşti, Kardemir Karabukspor, Sivasspor şi Tianjin Teda.

  • 400.000 de euro este cota lui Cristi Tănase, conform transfermarkt.com
  • 31 de ani are Cristi Tănase
  • 41 de selecţii şi 6 goluri are Cristi Tănase pentru echipa naţională a României
Tags: