Life

Cristian Daminuță și Mădălina vor deveni părinți pentru a doua oară. Soția fotbalistului, primele imagini cu burtica de gravidă

Cristian Daminuță și Mădălina, soția lui, vor deveni părinți pentru a doua oară. Partenera jucătorului de fotbal a postat primele imagini cu burtica de gravidă.
30.01.2022 | 16:03
Cristian Daminuta si Madalina vor deveni parinti pentru a doua oara Sotia fotbalistului primele imagini cu burtica de gravida
Cristian Daminuță și Mădălina vor deveni părinți pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina, soția cunoscutului fotbalist Cristian Daminuță, va deveni mamă pentru a doua oară. Bruneta a postat fotografii cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare.

De asemenea, și jucătorul de fotbal distribuit fotografiile cu frumoasa lui parteneră de viață.

Mădălina, soția lui Cristian Daminuță, însărcinată pentru a doua oară

Mădălina Daminuță a postat câteva fotografii cu burtica de gravidă în mediul online, unde zeci de urmăritori au felicitat-o și i-au transmis gânduri bune.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia aceasta, soția lui Cristian Daminuță a postat un colaj de imagini pe pagina ei. Bruneta este mai fericită ca niciodată că va avea un al doilea copil.

“Viața nu este completă atunci când nu ești binecuvântat a doua oară🤰🏻👼🏽 #loading”, a scris bruneta la descrierea postării de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Mădălina Daminuță
Mădălina Daminuță, însărcinată pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram

Cristian și Mădălina Daminuță, la un pas de divorț

Anul trecut, Cristian și Mădălina Daminuță au fost la un pas de divorț. Cei doi au anunțat divorțul, dar au trecut peste probleme și s-au împăcat după câteva luni.

Amândoi își doresc tot ce e mai bun pentru fiul lor, Dominic. Vor ca băiețelul să crească liniștit și fericit alături de părinți, așa că au reușit să treacă peste obstacolele din căsnicie. Se pare că lucrurile merg bine, din moment ce așteaptă și al doilea copil.

ADVERTISEMENT

“Într-un cuplu bine sudat ca al nostru mai intervin și certuri, dar important e că știm să luăm cele mai bune decizii și să ajungem la un numitor comun pentru că este Dominic la mijloc și vrem să crească liniștit și să fie fericit.”,  declarat Cristian Daminuță la Antena Stars.

Sportivul a mai spus că există și probleme în cuplu, însă micuțul Dominic i-a ajutat pe cei doi să se împace.

ADVERTISEMENT

Cristian Daminuță a realizat că sunt mai multe lucruri pozitive în mariajul lor și nu ar trebui să fie eclipsate de cele negative, mult mai puține la număr. În plus, pentru cele negative există soluții.

“Bineînțeles că există și sentimente între noi, imediat împlinim trei ani de relație. Nu mai suntem ca la început să ne certăm de lucruri penibile.

Din prima zi în care ne-am împăcat am încercat să povestim și să vedem lucrurile pozitive și negative din viața noastră. Au fost mai multe lucruri pozitive, iar cele negative se pot repara.”, a mai spus jucătorul de fotbal.

ADVERTISEMENT