News

Cristian Leană i-a făcut portretul lui Gigi Becali din cuburi Rubik! Cum arată patronul FCSB! FOTO

07.01.2019 | 20:08
Cristian Leana ia facut portretul lui Gigi Becali din cuburi Rubik Cum arata patronul FCSB FOTO

Câștigătorul emisiunii Românii au talent din 2015 impresionează prin lucrările sale de artă realizate doar cu ajutorul renumitei jucării mondiale. Cristian Leană i-a făcut portretul lui Gigi Becali din cuburi Rubik!

Pentru a realiza chipul patronului FCSB, Leană a folosit 720 de cuburi! Afaceristul din Pipera nu este singura vedetă care a trecut prin mâna artistului, câteva nume importante din showbizz având și ele portrete în același stil.

Cristian Leană i-a făcut portretul lui Gigi Becali din cuburi Rubik! Asemănarea este fabuloasă

Imaginația nu are limite. Cine și-ar fi putut închipui fața lui Gigi Becali construită cu migală din 720 de cuburi Rubik? Cu siguranță nu multă lume. Cristian Leană a avut inspirația și a realizat un portret uriaș și spectaculos în același timp. Renumita jucărie cu șase fețe, care a fost vândută până în 2005 în peste 300.000.000 de exemplare, l-a ajutat pe tânăr în demersul său.

Gigi Becali cuburi Rubik
Așa arată portretul lui Gigi Becali realizat doar din cuburi Rubik de către Cristian Leană

Asemănărarea între portretul din cuburi și realitate este uluitoare. Așezate pe diferite culori, astfel încât să fie respectate până și umbrele chipului milionarului din Pipera, cuburile au dat naștere unei adevărate opere de artă. Văzut de sus, ai putea jura că stai în fața unui tablou, nu a unor jucării răsfirate pe o podea!

Esca, Smiley și Dan Negru sunt câteva dintre vedetele redate în cuburi

Pe lângă Gigi Becali, fostul câștigător de la Românii au talent a mai reprodus de-a lungul timpului și fețele altor nume sonore din țară. Printre cei care și-au putut regăsi chipul în operele lui Leană se numără Andreea Esca, Smiley, Dan Negru, Puya sau Tudor Sișu (Vezi imaginile în galerie foto).

Dan Negru cuburi Rubik
Dan Negru, regele Revelionului, a beneficiat de un portret gigant din partea lui Leană

Cristian Leană a devenit cunoscut în țară în 2015, la a doua sa participare la Românii au talent. Tânărul a făcut parte din trupa Speed Cubing alături Martin Fronescu şi Flavian Glonţ, iar cei trei au fost marii câștigători ai trofeului și au primit pentru acest lucru suma de 120.000 de euro.

720 de cuburi Rubik a folosit Cristian Leană pentru portretul lui Gigi Becali