News

Cristian Popescu Piedone, probleme grave de sănătate. O ambulanţa a fost chemată de urgenţă acasă la fostul edil

O ambulanţă a fost chemată de urgenţă, vineri după-amiaza, acasă la Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4. Familia a crezut că fostul primar a suferit un infarct, însă...
18.12.2015 | 19:17
Cristian Popescu Piedone probleme grave de sanatate O ambulanta a fost chemata de urgenta acasa la fostul edil
ADVERTISEMENT

O ambulanţă a fost chemată de urgenţă, vineri după-amiaza, acasă la Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4. Familia a crezut că fostul primar a suferit un infarct, însă medicii se pare că l-au găsit cu tensiune foarte mare.

Cristian Popescu Piedone a fost pus sub control judiciar pe cauţiune, pentru o perioadă de 60 de zile, pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi fals intelectual în dosarul privind incendiul din Colectiv. Fostul edil al sectorului 4 trebuie să plătească în 10 zile suma de 1.500.000 lei, alfel riscă să fie arestat. De asemenea, procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile fostului primar.

ADVERTISEMENT

“Procurorii DNA au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe cauţiune, pentru o perioadă de 60 de zile, respectiv de la data de 18.12.2015, faţă de inculpatul POPESCU CRISTIAN VICTOR PIEDONE, la data faptelor primar al Sectorului 4 Bucureşti, cercetat pentru infracţiunile de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi fals intelectual.

Inculpatul va depune, în termen de 10 zile de la data emiterii prezentei ordonanţe, o cauţiune în valoare de 1.500.000 lei, ce va fi consemnată pe numele inculpatului la dispoziţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei, la o unitate bancară.

ADVERTISEMENT

După ce judecătorii au decis ca fostul primar să plătească 1,5 milioane lei pentru cauţiune, fostul primar a acuzat o stare de rău şi a chemat ambulanţa. Medicii sosiţi acasă la fostul edil au constatat că tensiunea acestuia era 17/12 cmHg. În prima fază s-a crezut că Piedone a suferit un infarct.

Citeste mai mult pe RTV.NET