Fotbal international

Cristiano Ronaldo a inaugurat clinica din Madrid la care este coproprietar. Mesajul către spanioli

19.03.2019 | 12:16
Cristiano Ronaldo la clinica de transplant de păr unde este coproprietar

Cristiano Ronaldo a sosit la Madrid, dar fără ca această prezență să aibă vreo legătură cu fotbalul, scopul fiind de a inaugura clinica la care este coproprietar. Este vorba de o clinică specializată în transplantul de păr, despre care FANATIK.RO v-a informat cu ceva timp în urmă. Cristiano este însoțit de iubita sa, Georgina Rodriguez, cea care i-a dărut-o pe micuța Martina Alana, cel de-al patrulea copil al starului portughez de la Juventus și singurul venit pe cale naturală.

Cristiano Ronaldo a inaugurat clinica de transplant de păr din Madrid la care este coproprietar

Cristiano a sosit la Madrid în aceeași zi în care în capitala Spaniei au mai ajuns alte două staruri mondiale. Este vorba de brazilianul Neymar, sosit pentru a filma un spot publicitar și de marele rival al lusitanului, Lionel Messi, care a revenit la naționala Argentinei și s-a prezentat la cantonamentul pumelor din Madrid.

Cristiano Ronaldo a acordat și câteva declarații pe tema noii sale afaceri și a explicat că de la bun început a spus da acestui proiect. „Căderea părului este o problemă foarte gravă în Europa și în toată lumea. Vrem să-i ajutăm pe oameni. Să nu le fie rușine să apeleze la noi. Tuturor le place să aibă grijă de propria imagine. Eu sunt o astfel de persoană. Când mi s-a vorbit despre acest proiect, mi-am dat seama că e unic.

Cristiano Ronaldo alături de Georgina la clinica din Madrid
Cristiano Ronaldo alături de Georgina la clinica din Madrid

Portughezul a primit 23 de luni de pedeapsă cu închisoarea și a plătit 18 milioane euro

Madrid mi-a dat multe. Nu doar ca oraș, ci și în privința vieții personale. Iubita mea este din Spania copiii mei s-au născut aici. Am câștigat multe trofee cu Real și îi iubesc pe spanioli. Acest proiect va fi un succes. Vrem să-i ajutăm pe spanioli și să ajutăm economia din Spania”. O declarație elegantă, dar care a produs destulă iritare, pentru că se știe ce probleme mari a avut Cristiano cu fiscul iberic.

Cristiano abia și-a stins procesul cu fiscul spaniol, plătind 18,8 milioane euro pentru fraudă fiscală comisă prin transferul în paradisuri fiscale exotice a sumelor de bani consistente obținute din vânzarea drepturilor de imagine. De asemeni, în cazierul său va figura permanent și pedeapsa de 23 de luni de închisoare, 2 ani fără o lună, chiar dacă această pedeapsă a fost dată cu suspendare.