Fotbal international

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol! Primele imagini cu femeia care l-a acuzat pe starul portughez

29.09.2018 | 10:44
Cristiano Ronaldo, acuzat de viol!
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de o femeie din Statele Unite ale Americii. În vârstă de 34 de ani, Kathryn Mayorga susține că a fost agresată sexual de Ronaldo în Las Vegas, în anul 2009. Starul portughez a negat acuzațiile și spune că actul dintre cei doi a fost consensual, deși recunoaște că femeia l-a rugat de mai multe ori să se oprească.

UPDATE, ora 10:44. Kathryn Mayorga (34 de ani) este femeia care susţine că a fost agresată sexual de Cristiano Ronaldo. Au apărut şi primele imagini cu cei doi împreună, într-un club din Las Vegas. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE


Ulterior, lusitanul a fost de acord să-i plăteacă femeii suma de 375 de mii de dolari pentru a-i cumpăra tăcearea, însă avocatul acesteia pune la îndoială validitatea înțelegerii dintre cei doi și dorește ca disputa să fie tranșată de o instanță de judecată civilă. Sunt informații care nu îi fac deloc cinste fostului star de la Real Madrid, actualmente jucător în lotul campioanei Italiei, Juventus Torino, club la care a ajuns în această vară în schimbul sumei de 117 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo nu recunoaște acuzațiile de viol

Kathryn Mayorga a vorbit pentru prima dată în public despre seara petrecută cu Ronaldo în Las Vegas. Femeia susține că a fost obligată de Ronaldo să întrețină raport sexual anal, apoi a fost întrebată dacă o doare. “Stătea în genunuchi în acel moment. El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puțin 1%”, mărturisește femeia.

Cristiano Ronaldo nu recunoaște acuzațiile care i se aduc și spune că femeia de 34 de ani a fost de acord să întrețină relații sexuale cu el. Portughezul susține că acuzațiile formulate de avocatul Kathrynei Mayorga se bazează pe o parte a rechizitoriului în care Ronaldo a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. În acel document, fotbalistul recunoaște că femeia “a spus ‘nu’ și ‘oprește-te’ de câteva ori.”

Jurnaliștii germani de la Der Spiegel au scris pentru prima dată despre acest episod în urmă cu un an și jumătate, folosindu-se de informațiile pe care le-au primit de la platforma Football Leaks.