Fotbal international

Cristiano Ronaldo îl aşteaptă pe Neymar la Juventus! Starul lusitan e de acord cu venirea brazilianului

24.07.2019 | 12:36
Cristiano Ronaldo il asteapta pe Neymar la Juventus Starul lusitan e de acord cu venirea brazilianului

Cristiano Ronaldo îl aşteaptă pe Neymar la Juventus! Informaţia este oferită de unul dintre cele două ziare de casă ale Barcelonei, cotidianul El Mundo Deportivo, care cunoaşte foarte bine marile dificultăţi prin care trece gruparea catalană în încercarea de a-şi aduce acasă fiul rătăcitor, plecat în 2017 la PSG în schimbul clauzei de eliberare de 222 milioane euro. Starul portughez nu are nimic împotriva venirii lui Neymar, ba, dimpotrivă, e convins că Juve ar fi marea favorită la Champions League.

Cristiano Ronaldo e de acord cu venirea lui Neymar la Juventus

Dorinţa lui Neymar şi a Barcelonei era ca brazilianul să poată reveni în această vară pe Nou Camp şi pentru asta jucătorul a anunţat că este dispus să renunţe la salariul de 36 milioane euro net pe care îl are la Paris, pentru unul nu mai mare de 25 de milioane la Barcelona, numai pentru a putea ieşi din ceea ce el numeşte închisoare, deşi capitala Franţei numai a închisoare nu arată.

Numai că între PSG şi Barcelona este un război rece precum cel dintre SUA şi URSS în anii 60 ai secolului trecut şo orice propunere făcută de catalani cu o sumă de bani şi până la trei jucători la schimb a fost respinsă de PSG, care cere exact 222 milioane, clauza achitată în 2017 pentru un fotbalist care mai mult a dezamăgit şi a stat accidentat.

Cristiano Ronaldo Neymar poate deveni realitate la Juventus, pentru că portughezul nu se opune venirii brazilianului

Se cunosc bine de la acţiunile sponsorilor comuni şi ambii vorbesc portugheza

În aceste condiţii disperarea lui Neymar de a pleca devine fără marginişi e gata să meargă oriunde există posibilitatea de a se găsi acordul cu francezii. S-a vorbit de Real Madrid, dar în ultima vreme se scrie tot mai mult despre Juventus şi există informaţii că foarte curând israelianul Pini Zahavi, unul dintre agenţii care l-au ajutat pe Neymar în 2017 să plece de la Barcelona, se va întâlni în China cu oficialii torinezi.

Important este că venirea unui star nu îl deranjează pe cel existent deja, adică Cristiano Ronaldo. Cei doi sunt vorbitori de limbă portugheză, ceea ce e important şi în plus se cunosc bine de la numeroasele acţiuni comune avute cu diverşi sponsori, în special cu Nike. Cristiano a avut mereu cuvinte de laudă despre Neymar şi la fel a fost şi din cealaltă parte. Un atac Ronaldo-Neymar ar fi greu de egalat în Europa.