Fotbal international

Video. Surpriză pentru Cristiano Ronaldo! Ce a scris fiul său despre Messi

Fiul lui Cristiano Ronaldo şi-a făcut cont pe Instagram, deşi are numai 7 ani. Vedeta lui Real Madrid a rămas fără replică la prima postare a pustiului.
05.12.2017 | 16:12
Video Surpriza pentru Cristiano Ronaldo Ce a scris fiul sau despre Messi

Se ştie că între cele două vedete din Primera Division, Cristiano Ronaldo de la Real Madrid şi Lionel Messi de la FC Barcelona, există o mare rivalitate în plan sportiv, atât la nivel de echipe, cât şi individual. În special lupta pentru Balonul de Aur a fost marcată de-a lungul timpului de reacţii de o parte şi de alta, Cristiano Ronaldo fiind acum de-a dreptul fericit că joi va primi pentru a cincea oară acest trofeu şi astfel îşi va egala rivalul.

Se pare însă că rivalitatea nu s-a transmis şi asupra copiiilor, iar Cristiano a avut în câteva rânduri surpriza, nu se ştie cât de plăcută, să constate care sunt preferinţele fiului său, Cristiano Junior, în materie de fotbal. Puştiul nu îşi are tatăl ca idol, dar probabil că Ronaldo ar fi preferat pe oricine altcineva din fotbal să fie alesul, numai vedeta Barcelonei nu, însă trebuie să se obişnuiască acum cu ideea.

Cristiano Ronaldo Junior s-a întâlnit cu idolul său la Gala FIFA

Cristiano Junior şi-a făcut, la cei 7 ani ai săi, cont pe Instagram şi prima postare cu siguranţă l-a făcut să înghită cu noduri pe tatăl său. “Îţi mulţumesc, eşti idolul meu, Leo Messi” a scris cel mic, însoţind acest mesaj de o fotografie în care se află alături de cei doi mari rivali la Gala Best FIFA Awards. Cristiano Junior şi-a însoţit tatăl la eveniment şi deşi premiul 1 a revenit acestuia toate privirile le-a avut numai spre Messi.

Nu este primul moment inedit care îi are în prim-plan pe Messi şi Ronaldo. În 2015, la gala decernării Balonului de Aur, Cristiano cel mic a făcut cunoştinţă cu Messi, evident Cristiano fiind de faţă. Lionel l-a pupat pe puştiul lui Ronaldo, iar starul Realului i-a făcut o dezvăluire argentinianului: ”Se uită pe internet la un filmuleţ cu noi toţi şi cel mai mult vorbeşte despre tine”, a recunoscut, amuzat, Cristiano.