Fotbal international

Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului Portugaliei! Care este motivul absenţei de la naţională

04.10.2018 | 15:34
Cristiano Ronaldo lasat in afara lotului Portugaliei Care este motivul absentei de la nationala

Cristiano Ronaldo a fost lăsat în afara lotului echipei naţionale a Portugaliei pentru cele două meciuri din luna octombrie. Fernando Santos, selecţionerul campioanei europene, a decis ca atacantul de 33 de ani să nu fie chemat pentru partidele cu Polonia şi Scoţia.

Fotbalistul lui Juventus nu a făcut parte din lotul echipei naţionale a Portugaliei nici pentru partidele disputate în luna septembrie, cu Croaţia şi Italia. Cristiano Ronaldo a motivat că îşi doreşte să nu fie chemat la selecţionată pentru a se putea adapta mai uşor la noua sa echipă. Atacantul portughez s-a transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus şi a reuşit să marcheze trei goluri în opt meciuri până în prezent. “În viitor, nimic nu-l va mai împiedica pe Cristiano Ronaldo să facă parte din lotul selecţionatei”, a declarat recent Fernando Santos.

Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului Portugaliei, se luptă cu acuzaţiile de viol

Cristiano Ronaldo a fost lăsat în afara lotului Portugaliei şi se luptă cu acuzaţiile de viol. După câteva zile de tăcere, atacantul de 33 de ani a postat două mesaje pe contul personal de Twitter în care susţine că este nevinovat şi că speră ca numele său să fie curăţat după ultimul scandal. “Neg ferm toate acuzaţiile care mi-au fost aduse. Violul este o crimă abominabilă care contravine tuturor lucrurilor în care eu cred. Abia aştept să-mi curăţ numele şi refuz să hrănesc circul media creat de persoanele care caută să se promoveze pe spatele meu”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe Twitter.

Portugalia va întâlni Polonia, într-un meci din Grupa A din Liga Naţiunilor, pe 11 octombrie, şi Scoţia, într-o partidă de pregătire, pe 14 octombrie. Cristiano Ronaldo a strâns 154 de selecţii pentru campioana europeană şi a înscris 85 de goluri, fiind cel mai bun marcator din istoria selecţionatei antrenate de Fernando Santos.

Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului Portugaliei. De ce nu a fost chemat la naţională
Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului Portugaliei. De ce nu a fost chemat la naţională